• C Novo mesto
  • 07:45
  • Ned, 03.12.2023

Poglejte to fotografijo! Renata Bohinc srečna, ob njej spet Primož Peterka

Renata Bohinc je pred časom na svojem profilu Instagramu delila družinske fotografije, na katerih je skupaj s tremi otroki in nekdanjim soprogom Primožem Peterkom, za katerega pravi, da sta še vedno povezana. Sta namreč ponosna starša 21-letnega Maja, 17-letne Gaje in 15-letne Stele. Slednja je junija končala osnovno šolo, starši ter brat in sestra pa so ju pospremili na valeto. Mama je objavila nekaj skupnih fotografij, ki so nastale pred začetkom valete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Renata Bohinc (@bohincrenata)

Spomnimo, nekdanji smučarski skakalec je imel veliko težav z alkoholom že v času svoje aktivne skakalne kariere, a se je vsakič znova ‘izvlekel’. Boril naj bi se tudi z depresijo, vse to pa je vplivalo na njegov zakon, ki se je večkrat znašel tik pred ločitvijo. Primož in Renata sta se spoznala še kot najstnika, ona jih je imela 16, on 17. Bila je ljubezen na prvi pogled, ki sta jo leta 2003 okronala s poroko.

Eden najboljših smučarskih skakalec vseh časov

Primož Peterka, ki je v letih 1997 in 1998 osvojil dva velika kristalna globusa. Prav tako je prvi slovenski smučarski skakalec, ki je osvojil novoletno turnejo. Nato je zapadel v daljšo krizo, po kateri se nikoli ni zares pobral. Slovenske ljubitelje smučarskih skokov je sicer v sezoni 2002/2003 navdušil z zmagama v Kuusamu in Garmisch-Partenkirchnu, na olimpijskih igrah v Salt Lake Cityju pa je bil del slovenske reprezentance, ki je na ekipni tekmi osvojil bronasto odličje. Pohvali se lahko še z ekipnim bronom s svetovnega prvenstva leta 2005.

N. D.; Foto: youtube