• C Novo mesto
  • 00:07
  • Ned, 26.06.2022

Polona iz Kmetije voditelju sredi šova prisolila klofuto

Gledalci resničnostnih šovov vedo, da je 19-letna Polona Kranjc, ki je letos v šovu Sanjski moški že poskrbela za enega največjih prepirov pred kamerami v zadnjih letih, zelo temperamentna. Tako so si gledalci obetali novo dramo v šovu Kmetija, a tam se je Polona prikazala v povsem drugačni luči: mirna, zbrana in z jasnim ciljem. Glavne nagrade, 50.000 evrov ni osvojila, je pa domov  poslala kar nekaj kandidatov. Je pa resničnostna zvezdnica  v novo leto zakorakala z osveženim videzom. Svoje dolge svetle lase je postrigla skoraj na kratko in novo pričesko pokazala na Instagramu.

Svoj  temperament pa je vsaj malce pokazala, ko je gostovala na streamu pri youtuberju Peru Martiću. Temu je namreč po provokaciji prisolila klofuto, ko ji je med pogovorom rekel, da pretirava in da misli, da je nekaj več (na posnetku je omenjeni prizor okoli 1h predvajanja, op.p.). Seveda sta Pero in Polona vse skupaj zaigrala, saj so to med drugim želeli videti tudi gledalci. Kot smo še uspeli videti, sta se Polona in Tilen domenila za zmenek v živo, ki ga bodo 27. januarja lahko spremljali vsi gledalci streama. Prav tako naj bi si takrat Polona dala narediti pirsing v jezik, Tilen pa v bradavico.

Se še spomnite, ko je bil gost Sanjski moški

Zagotovo se še spomnite, ko je bil ‘sanjski moški’ Gregor Čeglaj kot gost povabljen v pogovor oziroma tako imenovani ‘stream’ z omenjenim youtuberjem, v katerem sta ‘ocenjevala ženske’ z ocenami od ena do deset. Čeglaj za vsako prikazano fotografijo določene znane Slovenke podal ocene, med slavnimi so bile tudi tekmovalke iz šova Sanjski moški. Dekletom je večinoma delil nizke ocene, posebej tistim, ki so se v šovu potegovale za njegovo srce, govoril je o prevelikih zadnjicah, Rebeko Dremelj označil za ‘kobilasto’ žensko, pri Niki Zorjan pa je celo podal z opazko, da bi bilo potrebno za njene zobe vzeti ‘flekserico’. Po ocenah je seveda odjeknilo.

N. D.; Foto: POP TV

dolenjske lekarne poletje