• C Novo mesto
  • 10:56
  • Pon, 24.01.2022

POP TV pogovora ni pokazal! Franc Poloni, da bi mu »mogla dat p….«

Vse je šlo čez meje dobrega okusa …

V šovu Kmetija je  najstarejši tekmovalec Franc poskrbel za šok, saj je v jok je z neprimerno izjavo spravil Polono. Slednja je namreč sotekmovalcem potožila, da se v bližini Franca ne počuti dobro. Njena sotekmovalka iz šova Sanjski moški, Nina, ni dobro razumela, za kaj gre. Romana je pojasnila, da je Franc danes nekoliko naporen, kasneje pa je Polona Nini le zaupala, da je Franc s svojimi pripombami prekoračil vse meje dobrega okusa. Kaj se je zgodilo, so se mnogi spraševali, a POP TV posnetka ni pokazal. »V resničnostnem šovu Kmetija kamere niso prisotne 24 ur na dan, zato se nekateri dogodki in pogovori zgodijo izven snemalnega časa, tako je bilo tudi v tem primeru, zato je produkcijska ekipa poskušala dogajanje povzeti preko izjav in izpovedi tekmovalcev,« so razložili javnosti.

No, je pa Polona za portal njena.si povedala svojo stran zgodbe. »Bila sem v sobi, učila sem se pratiko, ko se je odvil neprijeten dogodek. Franc je prišel v sobo, se vsedel zraven mene in mi rekel, da če bi bil on glava družine, se jaz sigurno ne bi učila, ter da mi tudi učenje ne bo pomagalo, ker me bo tako ali tako premagal na spretnosti in moči. Že ob teh besedah se mi je zdelo čudno, zakaj to govori. Potem pa mi je rekel, da se lahko zmeniva na kakšen drugačen način ter dodal, da bom “mogla pizdo dat”, kar me je tako zelo šokiralo, da v tistem trenutku sploh nisem vedela kaj in kako. Seveda je to v meni zbudilo grde občutke, saj mi je bilo zelo neprijetno,« je dejala.

 

V šovu sta razčistila nesporazum

Sicer pa smo v šovu videli, da je Polona na način nič razčistila razčistila nesporazum s Francem. Povedala mu je, kaj ji je rekel, on se seveda ni ničesar spomnil. »Na način, kako si mi rekel, ustrašila sem se,« mu je priznala in pojasnila, da se je ustrašila njegovega pogleda. Povedala je, da se mu je videlo, da njegov pogled ni ravno čist. »Pa ti si za mene otrok, ne bi ti mogel storiti žalega,« je zatrdil Franc ter se ji iskreno opravičil.

N. D.; Foto: POP TV