• C Novo mesto
  • 04:20
  • Ned, 13.06.2021

Poslanec SDS Mahnič ne izbira besed! Groza kaj je tvitnil voditeljici RTV Slovenija

Oglasila se je celo Ksenija Benedetti.

Oddajo Politično s Tanjo Gobec je sprožila nekaj neprijetnih odzivov, potem ko je beseda tekla o političnih razmerjih pred glasovanjem o nezaupnici vladi. V studio sta prišla Zdravko Počivalšek in Alenka Bratušek, voditeljica pa se je dotaknila tudi odprtja nekaterih trgovin in hitrega testiranja za zaposlene. »Ostaja tudi vprašanje, ki ga pristojni v tem tednu niso razjasnili: kako zanesljivi so hitri testi, ki so ob množičnem testiranju zaposlenih v šolah ponekod pokazali precej izkrivljeno epidemiološko sliko?« je dejala.

Ob tem razmišljanju se je oglasil poslanec SDS Žan Mahnič, ki je sicer državni sekretar za nacionalno varnost. »Tanji Gobec je potrebno pojasnilo napisat na steklenico viskija, da ga lahko večkrat prebere,« je zapisal in se ob tem obregnil na nekdanje voditeljičine težave z alkoholom.

Vidnemu članu stranke SDS, ki je znan po svojih nedostojnih zapisih na družbenem omrežju Twitter, se je oglasila celo Ksenija Benedetti, nekdanja zelo priljubljena vodja protokola Republike Slovenije, sedaj pa predavateljica in svetovalka za poslovno komuniciranje in protokol mu je ob tem sporočila: »Oprostite, tole je res čez vse robove. In nekateri komentarji spodaj tudi. Ste predstavnik države in s takimi zapisi sramotite Slovenijo in sebe. In, prosim, ne kažite zdaj s prsti na druge. Začnite pri sebi, če morete. Hvala.«

Kakšno pa je vaše mnenje o teh zapisih?

NaDlani.si; Foto: youtube