• C Novo mesto
  • 10:36
  • Ned, 25.07.2021

Predstavnici Srbije po nastopu na Evroviziji sporočilo žalostno vest

Zagotovo ste prebrali, da je predstavnica Srbije, skupina Hurricane, nastopile v finalu letošnjega tekmovanja za pesem Evrovizije. Dekleta so s pesmijo Loco loco končale na 13. mestu. S to hitro plesno skladbo, pa tudi s svojo energijo, so Sanja Vučić, Ksenija Knežević in Ivana Nikolić občinstvo zelo hitro osvojile in od začetka tekmovanja zasedle dobro mesto v stavnicah.

A medtem ko jih ni bilo doma in so svojo državo poskušale predstaviti v najlepši možni luči, je družina enega od članov skupine preživljala težko obdobje. Namreč, tako piše Telegraf, je pred vstopom na oder v Rotterdamu družina Ksenije Knežević prejela žalostno novico o smrti njene babice. Ksenijina družina ji nato ni želela povedati pred nastopom v finalu kaj se dogaja in počakala, da se tekmovanje konča, da bi ji povedali žalostno vest. Nadalje družina v medijih ni želela komentirati ničesar, tudi Ksenija se na žalostno novico ni odzvala.

Kot ob tem še pišejo mediji je Ksenija svojo glasbeno začela kot deklica in nastopala na različnih festivalih, glasbeni talent pa je podedovala po očetu Nikoli Kneževiću Knezu, znanem črnogorskem pevcu.

NaDlani.si; Foto: youtube