• C Novo mesto
  • 13:45
  • Pet, 19.04.2024

Premier Golob le spregovoril o Tini Gaber, trenutno je v postopku ločitve

Predsednik vlade Robert Golob je za oddajo Preverjeno na POP TV prvič spregovoril o svojem zasebnem življenju in partnerki Tini Gaber. Kot je dejal, je Tina že nekaj časa njegova življenjska partnerka, čeprav jo je javnosti prvič uradno predstavil februarja letos, ko sta obiskala državno proslavo.  »Že nekaj časa živimo skupaj, tudi z mojimi otroki. To ni nobena skrivnost. Odselili smo se poleti oziroma jeseni leta 2021,« je povedal predsednik vlade ter poudaril, da o zasebnem življenju prej ni hotel govoriti, saj meni, da je zasebno življenje stvar posameznika.

»Ona je zelo čustvena, strastna …«

Razkril je še, da je Gabrova precej drugačna, kot jo opisujejo v medijih: »Ona je zelo čustvena, strastna, če hočete, zagovornica šibkih – v tem primeru ljudi, tudi živali. Ima nekaj v sebi, kar človek ne bi pričakoval, glede na sliko, ki jo mogoče projicira javnosti.« Gabrova je velika borka za pravice živali, udeležila se je tudi uradnih posvetovanj o pravicah živali. Golob je v tem primeru zavrnil očitke, da naj bi šlo za konflikt interesov, in pojasnil, da so se predhodno o tem posvetovali tudi s Komisijo za preprečevanje korupcije. Pes, ki je sodeloval na teh srečanjih, pa ni pes Gabrove, ampak je šlo za terapevtskega psa iz nevladne skupine Tačke pomagačke.

Pojasnil je tudi, da je trenutno v postopku ločitve, so še zapisali na 24ur. Meni, da bo postopek kmalu zaključen, proces pa je bil uradno sprožen decembra lani. Pred tem je bil skoraj leto in pol samohranilec.

Z ljubezenskimi razmerji buri duhove

Tina Gaber je sicer znana slovenska manekenka, lobistka, zagovornica pravic živali in spletna vplivnica. Bivša Miss Hawaiian Tropic je rumene stolpce polnila tudi z razmerji z razmerji z znanimi in premožnimi slovenskimi moškimi. Precej razburjenja je izzval njen odnos z nekdanjim prometnim ministrom Patrickom Vlačičem, po poročanju nekaterih medijev naj bi Jan Plestenjak pred njo pokleknil in jo prosil za roko. V vezi je bila tudi z razvpitim Klemenom Nicolettijem iz afere s hitrimi testi, pa premožnim moškim iz Monte Carla, s katerim sta bila menda celo zaročena, afero so ji pripisovali tudi z Rokom Snežičem. Posebej vroč pa je njen Instagram profil na katerem je vse polno seksi posnetkov in fotografij.

N. D.; Foto: printscreen RTV Slovenija