• C Novo mesto
  • 20:11
  • Čet, 30.06.2022

Prepir v Baru se je končal s škandalom! Slovenka na koncu vzela nož

poletni festival

V srbskem resničnostnem šovu Bar je spet počilo. Ponovno sta se sprla slovenska zvezdnica resničnostnih šovov Ksenija Kranjec in eden največjih zapeljivcev v Baru Ivan Nešković. Medtem ko ga je Slovenka poskušala spraviti iz postelje, je popolnoma razbila posteljo in razrezala posteljnino. Ivan je namreč odšel pijan spat. Potem ko ga je Ksenija prosila, naj se preseli v drugo posteljo, je popolnoma znorel. »Samo malo se premakni,« je rekla. »Imaš prostora, ne prepiraj se z mano, da te ne vržem ven,« ji ni ostal dolžan Ivan.

»Smrdiš v moji sobi,« je nadaljevala. »Kopal sem se, ne smrdim,« je rekel Ivan in vzel Ksenijino odejo ter ji jo začel metati, ko je ta skočila nanj. Nato jo je odrinil, kar jo je še bolj razjezilo, začela sta se prerivati. Vse skupaj je dobilo nove razsežnosti, ona je dobesedno znorela in razbila posteljo, da ne bi kdo spal tam. Ko je popolnoma razbila posteljo, je vzela še posteljnino in jo razrezala z nožem.

Škandal za škandalom

Kot veste, se je privlačna Slovenka v šovu  spustila v čustveno razmerje z Ivanom, njenemu dosedanjemu bivanju v Baru pa sledijo številni škandali. Sofija Una Manić, udeleženka letošnje sezone srbskega resničnostnega šova Bar, je pred kratkim spregovorila za medije: »Ksenija je priznala, da ima profil na portalu Only Fans (stran za odrasle, op.p), a je to le krinka zanjo. Dobila sem preverjene informacije, da se ukvarja s prostitucijo in da jo pogosto kličejo in najemajo kot poslovno spremljevalko. Je v občasni denarni shemi za razne politike iz Slovenije, zdravnike, ljudi na visokih položajih.«

Kaj morate vedeti o šovu?

BAR je pravi resničnostni šov, saj temelji na baru, ki res obstaja, s pravimi udeleženci, s pravimi gosti. Udeleženci resničnostnega šova BAR bodo morali delati in se preživljati – plačevati stanovanje, kupovati hrano … Poleg boja za 30.000 evrov bodo tekmovalci morali postaviti na noge Bar, saj gre za povsem nov lokal v centru mesta Beograd ter narediti BAR najbolj znano in najbolj obiskano kavarno v mestu. Ksenija Kranjec je še edina Slovenka v tem šovu. Tako kot Jan Klobasa je tudi Lara Goršek Kos sta šov predčasno zapustila, menda zaradi psihičnih pritiskov.

N. D.; Foto: Kurir TV

sejmi
dolenjske lekarne poletje