• C Novo mesto
  • 17:06
  • Sob, 04.02.2023

Priljubljena slovenska klapa sporočila žalostno vest

»Z največjo bolečino v naših srcih, smo  prejeli sporočilo, da nas je za vedno zapustil naš Dean Prodan. Dragi Dean, bil si tako čudovita oseba, krasen pevec in še večji človek. Hvala ti za vse lepe trenutke, ki smo jih doživeli skupaj. Vedno boš v naših mislih in srcih, na vsakem našem nastopu. Pazi na nas od tam zgoraj in naj ti bo lepo za mavrico. Družini izrekamo iskreno sožalje. Počivaj v miru prijatelj. Nekoč pa bomo spet skupaj zapeli. Tvoji Solinarji,« so zapisali na uradni facebook  strani priljubljene glasbene skupine Klape Solinar.

»Dean Prodan se je rodil 25. November 1978. in po končani srednji šoli zaposlen pri obrtnikih v strežbi. 5 let nazaj je dosegel svoje dolgoletne sanje in je 1. Januarja 2019 v letu, ko je na sedežu v Buzetu odprl svoje podjetje za turistične storitve “Gozdan”. Kmalu zatem je postal predstavnik našega Združenja v Sekciji turističnih uslužbencev Obrtno-podjetniške zbornice Istrske županije, kjer je za svoje ideje in zagovorništvo opravljal dolžnost podpredsednika. Sodeloval je v oddajah o obrtništvu Buzeta, je pobudnik ekološke akcije našega Ceha gostincev in turistov za čiščenje poti 7 slapov.
Žal nas je zapustil prezgodaj in ni imel časa dokončati mnogih idej, idej in vizij za promocijo našega konca. Iskreno sožalje družini in hvala mu za vse!« je zaslediti o pokojnem.

Iskreno sožalje tudi iz našega uredništva …

N. D.; Foto: Shutterstock, FB Klapa Solinar