• C Novo mesto
  • 20:53
  • Pon, 25.09.2023

Priljubljena voditeljica se je poslovila na POP TV: Ne me preveč pogrešati, ker jaz vas ne bom

»V mesecu, ko tudi sama praznujem rojstni dan, bom postala mamica,« je zaupala za 24ur.com in razkrila, da z dolgoletnim partnerjem deklico pričakujeta meseca aprila.

»No, dragi moji, odhajam za eno leto. Se vidimo, bodite pridni. Ne me preveč pogrešati, ker vas jaz ne bom,« so besede s katerimi se je poslovila priljubljena napovedovalka vremena na Pop TV Katja Jevšek in še zadnjič letos napovedala, kakšno vreme nas čaka. Zdaj odhaja na porodniški dopust. No, ekipa 24ur je zapisala na Instagramu, da jo bodo zelo pogrešali: »Katja, želimo ti leto polno crkljanja in ljubezni, potem pa pridi hitro nazaj.«

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 24UR (@24ur)

Pri 44-tih bo mamica

Spomnimo, voditeljica Jevšek že 22 let napoveduje vreme v informativni oddaji 24ur. . Ker je velika ljubiteljica prazničnega vzdušja, se je odločila, da z javnostjo tik pred lanskim veselim decembrom deli tudi njen trenutno največji razlog za veselje: »V mesecu, ko tudi sama praznujem rojstni dan, bom postala mamica. Ja, nisem več tako zelo mlada, aprila prihodnje leto bom dopolnila 44 let. Pri teh letih želim biti pazljiva, ker nikoli ne veš, kako se bodo stvari odvijale, zato je bila odločitev, da to zadržim zase in bližnje, popolnoma logična. Trebušček pridno raste in ga ni več možno skriti.« Ob tem je dodala, da je želja po otroku bila prisotna že dolgo časa, sedem let, od tega pet let hormonskih terapij.

Kdo pa bo stopil v njene čevlje?

»Če morda še ne veste medtem ko že pogrešamo našo Katjo Jevšek – pa je na vnovičnem uvajanju v vodenje vremenskih napovedi  Špela Jereb. Ujeli smo jo, ko je v studiu spremljala našo Jano! Go girl,« se vidimo že ta petek  so zapisali na Instagramu na 24ur. Slednja je je nekaj časa delala na Planet TV, kjer je vodila Oddajo O, a so jo nato zamenjali z Urško Pirš, njen potencial pa so opazili na Pop TV in ji, ko je šla Jana Morelj na porodniški dopust, ponudili mesto vremenarke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 24UR (@24ur)

N. D.; Foto: Instagram