• C Novo mesto
  • 13:44
  • Pon, 08.08.2022

Priljubljenemu italijanskemu raperju so diagnosticirali raka

podčetrtek

Priljubljen italijanski influencerski par je pred nekaj dnevi šokiral svoje oboževalce. Italijanski raper Fedez je namreč sporočil, da bo moral zaradi bolezni na dolgotrajno zdravljenje. Čeprav sprva ni želel povedati, s čem se bori, je sedaj po končanem posegu vendarle povedal, da so mu diagnosticirali raka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FEDEZ (@fedez)

32-letni pevec je v začetku prejšnjega tedna tako prestal 6-urno operacijo, po kateri se je že javil svojim prestrašenim oboževalcem. Kot je napisal, so mu diagnosticirali raka trebušne slinavke, zaradi katerega se bo moral zdaj spopasti z dolgotrajnim zdravljenjem.

Čeprav sta tako Fedez kot njegova partnerka Chiara Ferragni zelo aktivna na svojih socialnih omrežjih, pa sta se od diagnoze naprej izjemno redko javila javnosti. Kot je razkrila Chiara, si je par vzel čas za svoja otroka, družino in najbližje prijatelje: ”Oba sva se v zadnjih dneh oddaljila od socialnih omrežij in posvetila ves možen čas otrokoma, obiskala sva veliko zdravnikov in strokovnjakov, šla sva na sprehod, na sladoled v park, posnela sva novo glasbo (on jo je posnel, jaz sem ga poslušala),” je povedala priljubljena influencerka.

Za bolezen sta izvedela tik pred rojstnima dnevoma njunih otrok. Leone je dopolnil 4 leta, mala Vittoria pa je upihnila svojo prvo rojstnodnevno svečko. Oba rojstna dneva so zaradi hitre operacije praznovali predčasno in v krogu družine: ”Čas, ki se ga kot starš najbolj veseliš, se je sprevrgel v pravo nočno moro. Tako zelo me je bilo strah, kot še nikoli do zdaj. Kot da bi se čas ustavil,” je še napisala Chiara.

Slavna vplivnica je pred dnevi objavila sliko svojega moža, na kateri se vidi velika brazgotina, ki bo Fedeza spremljala do konca življenja. Pod fotografijo je pripisala ‘moj heroj’ in še enkrat več izpostavila, da je potrebno v življenju maksimalno uživati in izkoristiti čas za svoje najbližje.

Nikoli namreč ne vemo, kdaj nam bo nekaj nepričakovanega porušilo vso stabilnost. Ne glede na vse ostaja Chiara zelo pozitivna in prepričana, da bo vse to kmalu samo grd spomin in da bo njen mož hitro zmagal v boju z zahrbtno boleznijo.

Pripravil NaDlani.si; Foto: Instagram

poroke in zabave