• C Novo mesto
  • 01:23
  • Pet, 31.03.2023

Priljubljeni turški igralec svoje oboževalke presenetil z izjavo: ”Počutim se osamljeno”

Turški igralec Can Yaman, ki smo ga pri nas spoznali preko dveh televizijskih nadaljevank, je pred kratkim gostoval v eni izmed italijanskih televizijskih oddaj, v kateri je sodeloval pri presenečenju za eno izmed svojih oboževalk. Priljubljeni igralec, ki je s svojim stasom in simpatičnostjo hitro osvojil srce marsikatere ženske po svetu, se je sicer pred kratkim začasno preselil v Budimpešto, kjer biva še danes.

Vse odkar je svoj uspeh po več uspešnih nadaljevankah pametno izkoristil za svojo promocijo in rast svoje kariere, pa se Can ni ustavil pri trenutnem uspehu, ampak je svojo pot še bolj utrjeval in gradil iz dneva v dan. Kljub temu pa vendarle izgleda, da njegovo ljubezensko življenje ni tako pozitivno in polno, kot so karierne priložnosti v tem trenutku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

33-letni igralec, ki je en izmed redkih Turkov, ki tekoče govori italijanski jezik, se trenutno službeno nahaja v naši bližini, v Budimpešti namreč snemajo novo serijo, v kateri sodeluje. Božične in novoletne praznike je tako izkoristil za skok do Italije, kjer je čas preživljal v Rimu, Riminiju in Riccionu.

V tem času je v Italiji sodeloval pri snemanju oddaje C’è posta per te ali po slovensko ‘Zate imam pošto’. Tam je v pogovoru z voditeljico  povedal marsikatero sočno izjavo, ki je hitro požela veliko zanimanja in predvsem presenečenja pri njegovih oboževalcih. Can Yaman je namreč povedal, da se v tem trenutku počuti izjemno osamljenega.

”V tem obdobju svojega življenja v Budimpešti se počutim zelo osamljeno, še nikoli prej se nisem tako počutil. Enostavno si želim, da bi ob sebi imel močno žensko, ki bi mi bila v veliko oporo,” je še povedal. Can je trenutno samski, po tem, ko se je lani razšel z italijansko novinarko Diletto Leotta. Vse od takrat se ni odločil dati nove priložnosti ljubezni, saj se zaradi nenehnih selitev trenutno niti ne more pošteno ustaliti. S svojo izjavo je presenetil svoje oboževalce po vsem svetu, saj je marsikdo prepričan, da se slavni ljudje ne morjeo počutiti osamljeno, ko pa se jim ves čas nekaj dogaja in so obkroženi z ljudmi. Kdo ve, mogoče pa se bo tudi priljubljenemu Turku v kratkem nasmehnila sreča in bo spoznal ljubezen svojega življenja.

 

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram