• C Novo mesto
  • 02:57
  • Pet, 01.07.2022

Princ Harry in Meghan praznujeta – komu je podobna mala Lilibet?

Slavna starša sta objavila fotografije s praznovanja prvega rojstnega dneva njune hčerke Lilibet. Praznovali so ga prejšnjo soboto v Veliki Britaniji. Princ Harry in njegova žena Meghan Markle sta ponosno pokazala svojega drugega otroka. Ker je Lilibet že nekoliko večja, so se zdaj začela porajati vprašanja, komu je deklica najbolj podobna.

Družina se je po štirih dnevih v Veliki Britaniji že vrnila v Kalifornijo, kjer sta Harry in Meghan po odhodu iz kraljeve družine našla svoje varno zavetje. Zdaj sta objavila fotografije, ki so bile posnete v Veliki Britaniji, kjer so praznovali prvi rojstni dan najmlajše članice družine.

Ker starša kar se da močno skrbita za varnost svoje družine, ni v navadi, da se v javnosti pojavi kakšna izmed fotografij mlade družine. To je zdaj šele druga fotografija male Lilibet, na kateri lahko oboževalci občudujejo ljubko deklico. Lilibet je nasmejana punčka, ki je po svojem očetu podedovala rdeče lase, prav tako kot njen starejši brat Archie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Misan Harriman (@misanharriman)

Na fotografiji, ki sta jo v svet poslala dekličina starša, lahko vidimo malčico, ki sedi na travnati površini v sinje modri oblekici z okrasnimi volančki na naramnicah. V laseh ima pripet majhen bel okrasek. Fotografijo je posnel fotograf Misan Harriman, družinski prijatelj Princa Harryja in Meghan. Fotografijo je objavil na svojem profilu in tako v svet poslal podobo majhne Lilibet.

Takoj po objavi fotografij se je po svetu začelo ugibanje, komu je Lilibet najbolj podobna. Večina se strinja, da je punčka najbolj podobna svojemu očetu in starejšemu bratcu, saj imajo vsi trije rdečkaste lase. To je znak, po katerem je Princ Harry znan že od svojega rojstva in izgleda, da sta oba otroka to lastnost podedovala po njemu.    

 

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram

poletni festival