• C Novo mesto
  • 01:55
  • Ned, 26.06.2022

Renata Bohinc spregovorila, to je resnica o njima s Primožem

Zagotovo ste zasledili, da sta se naš nekdanji smučarski as, Primož Peterka, in nekdanja manekenka Renata Bohinc lani uradno ločila. Skupaj sta bila 23 let, v zakonu so se jima rodili trije otroci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Renata Bohinc🌼 (@bohincrenata)

Se pa nekdanji parček očitno lepo razume, saj je Renata decembra objavila razigran družinski posnetek, na katerem je tudi Primož ter ob tem pripisala »Nora družina«. Ker fotografija marsikomu še po treh mesecih ni dala miru, je Renata sedaj razjasnila za portal Zurnal24, da sodelujeta kot starša, da sta prijatelja in tako kot prej ter da se po treh letih ločitve  stvari pomirijo in greš naprej. O tem, ali ima novo ljubezen, ni želela govoriti.

Zaljubila sta se še kot najstnika

»Kaj vse gre lahko v eno življenje! Nikoli si nisem mislila, da bom doživela toliko vzponov in padcev. Ženske marsikaj potrpimo, dokler ne zberemo dovolj moči, da rečemo: zdaj je pa dovolj! Tudi sama sem potrebovala veliko neprespanih noči in številne preizkušnje, da sem pred pol leta zbrala pogum in se po skoraj četrt stoletja zveze in nekaj manj zakona odločila za ločitev,« je po ločitvi dejala nekdanja manekenka za revijo Zvezde ter dodala, da je bilo veliko samotnih dni in noči, na koncu pa se je nabralo toliko vsega, da ji je zdela ločitev edina možna rešitev.

Zaljubila sta se še kot najstnika Nekdanji smučarski skakalec je imel veliko težav z alkoholom že v času svoje aktivne skakalne kariere, a se je vsakič znova ‘izvlekel’. Boril naj bi se tudi z depresijo, vse to pa je vplivalo na njegov zakon, ki se je večkrat znašel tik pred ločitvijo. Primož in Renata sta se spoznala še kot najstnika, ona jih je imela 16, on 17. Bila je ljubezen na prvi pogled, ki sta jo leta 2003 okronala s poroko. Nekdanja zakonca imata sicer tri otroke, sina Maja ter hčerki Gajo in Stelo.

Eden najboljših smučarskih skakalec vseh časov

Primož Peterka, ki je v letih 1997 in 1998 osvojil dva velika kristalna globusa. Prav tako je prvi slovenski smučarski skakalec, ki je osvojil novoletno turnejo. Nato je zapadel v daljšo krizo, po kateri se nikoli ni zares pobral. Slovenske ljubitelje smučarskih skokov je sicer v sezoni 2002/2003 navdušil z zmagama v Kuusamu in Garmisch-Partenkirchnu, na olimpijskih igrah v Salt Lake Cityju pa je bil del slovenske reprezentance, ki je na ekipni tekmi osvojil bronasto odličje. Pohvali se lahko še z ekipnim bronom s svetovnega prvenstva leta 2005.

N. D.; Foto: Instagram

dolenjske lekarne poletje