• C Novo mesto
  • 22:07
  • Ned, 13.06.2021

Renata, ki smo jo spremljali na POP TV, gradi YouTube kariero: Boji se metle, sledilcem deli “zanimive” recepte

Hrvaška resničnostna zvezdnica Renata Šapina je zapustila oddajo Ljubav na selu, v kateri se je potegovala za naklonjenost kmeta Zorana Stričevića. Izjavila je namreč, da ne želi delati in da drugi delajo zanjo, kar je Zorana razjezilo in odločilo o njeni usodi v šovu.

Zdi se, da negativni odzivi niso prizadeli Renate in jo navdihnili za snemanje videoposnetka, ki jih pridno objavlja na svojem kanalu YouTube. V smešnem video posnetku z naslovom Bojim se metle je bila posneta, kako beži pred metlo ob legendarni pesmi Can’t touch this. Odločila se je tudi, da se bo pohvalila s svojimi kulinaričnimi sposobnostmi, česar v oddaji nismo imeli priložnosti videti. Najbolj gledan video je ravno tisti posnetek, v katerem Renata razloži, kako pripraviti kuhan čips. Če imate raje pico, ima Renata čisto svoj recept za to kulinarično klasiko, piše 24sata.

Glede na njene izjave so se številni gledalci spraševali, s čim se Renata preživlja in kako je mogoče da ničesar ne dela. Pred kratkim je za RTL razkrila, kako sta po družinski tragediji teta in stric dobila na loteriji in kako se je njeno življenje takrat spremenilo. Mimogrede, gospa je ljubezen iskala tudi v oddaji Ženim sina, ki smo jo spremljali na POP TV.

NaDlani.si; Foto: youtube