• C Novo mesto
  • 06:22
  • Tor, 18.05.2021

Renata, ki smo jo spremljali na POP TV, izločena iz šova. Razkrila od česa živi: Zadnjih 15 let ne delam

Renata Šapina, udeleženka letošnje sezone RTL-ove oddaje Ljubav na selu, je že postala ena najbolj impresivnih udeleženk v tej sezoni. Čeprav jo je Zoran izločil, Renata tega ne obžaluje preveč in odločila se je izvedeti, od česa v resnici živi. »Imela sem strica in teto, ki sta živela in delala v Nemčiji. Ko sem bila stara 11 let, so leta 1985 dobili loterijo,« je za RTL dejala Šapina. »V Nemčiji sta osvojila jackpot in se odločili, da se vrnejo v Slavonski Brod ter živijo z mano in babico,« je dodala in poudarila, da je zato v tem priljubljenem hrvaškem šovu dejala, da ne dela. »Zato sem rekel, da ne delam, čeprav sem. Imel sem dve kavarni, eno v Brodu in eno v Trogirju,« je razkrila. »Zadnjih 15 let nisem delala,« zatrjuje in poudarja, da se je odločila vse razložiti, da ustavi govorice o njej in njeni družini, ki so jo prizadele.

Kontroverzne izjave

Spomnimo, ko se je predstavila, je s svojimi izjavami pritegnila veliko pozornosti: »Kot da ne bi imel 47 let, kot da bi imel 15, 20. Tako se počutim, tako tudi živim. Mimogrede, v življenju ne delam ničesar. Všeč mi je vse, kar je mladim všeč: izleti, pitje kave, nakupovanje … Nimam hobijev. V resnici nič ne počnem; takšno je moje celo življenje in sem čisto v redu.« Renata prihaja iz Slavonskega Broda in je po poklicu trgovka. Čeprav je Slavonka, je mestna deklica in ni vajena življenja na podeželju, priznala pa je je, da niti metle v roki ne zna držati. Vse to je naletelo na negativne komentarje gledalcev, ki so se ji posmehovali, in odločila se je, da bo vsemu naredila konec.

Sta znanka resničnostnih šovov

Svoje sovražnike je nagovorila z video sporočilom na TikTok in Instagram in rekla: »Dragi moji sovražniki, kmalu boste izvedeli, od česa živi Renata, a ne boste srečni, ne, ne,« je dejala in vsem poslala poljub ki jo je kritiziral. Kasneje je objavila še en video, v katerem citira kontroverzno srbsko pevko Jeleno Karleušo. »Nikoli zase nisem rekla, da sem diva, zdaj pa bom rekla. Sem diva,« je sovražnikom zabrusila Renata. Mimogrede, Renata je gledalcem znana že od šeste sezone, kjer se je borila za naklonjenost Gorana Žige. Ljubezen pa je iskati v drugi oddaji Ženim sina, ki smo jo lahko spremljali na POP TV. V tem šovu je poskušala pridobiti Igorja Bjeloševića, vendar z njegovo mamo Marico ni našla skupnega jezika.

NaDlani.si; Foto: RTL