• C Novo mesto
  • 00:38
  • Pon, 18.10.2021

S Sanjskim moškim je v sporu, sedaj pa je odvrgla spodnje hlačke! To morate videti …

Štajerko Ano Pusovnik smo spoznali v letošnji sezoni Sanjskega moškega, ko se je borila za srce sanjskega Gregorja Čeglaja. Prišla je zelo daleč in kljub kemiji, je Gregor seksi mladenko poslal domov brez vrtnice. Verjetno je k njegovi odločitvi botrovalo tudi dejstvo, da Anja na posebni spletni platformi OnlyFans objavlja erotične fotografije. To je privedlo tudi do spora med njima po končanem šovu. Seveda pa črnolaska vroče fotografije objavi tudi na Instagramu, kjer so na ogled vsem njenim sledilcem in to proti plačilu. Na zadnji fotografiji je namreč odvrgla je spodnje hlačke in s tem pokazala nekaj več gole kože kot običajno. »Divja Anči« in »Uf« sta sloga v katerih komentirajo zadovoljni spletni prijatelji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@pusovnikanaofficial)

Tudi Gregor preseneti sledilke z vročimi fotografijami

Zanimivo, a tudi Gregor se rad razgali na Instagramu. Ana in Gregor sta se namreč že pred časom sta se tudi zapletla v spor glede razgaljenih fotografij, nakar jo je Gregor blokiral na družbenih omrežjih. »Ker je moški, je lahko razgaljen in lahko s svojim telesom počne, kar želi, jaz kot ženska pa se ne smem fotografirati v kopalkah ali spodnjem perilu, ker to ni primerno,« opozarja na njegova dvojna merila. Ravno blokiranje je temnolasko zelo razočaralo, saj je po medijih razlagal, da jo je vse skupaj zelo nezrelo in da se od takšnega moškega vendarle pričakujejo veščine odraslega komuniciranja. Je pa slednji nenazadnje na družabnem omrežju je delil fotografijo z dopusta, kjer je pod tušem pokazal svoje izklesano telo.

Tri leta delala kot prodajalka

Ne gre prezreti, da je Ana svojim sledilcem na Instagramu pred časom razkrila, da je po izobrazbi frizerka, kar tri leta pa je opravljala delo prodajalke. »Preden se je odpravila v sanjski resničnostni šov je delala tudi kot kontrolorka v proizvodnji. Nobeno delo mi ne smrdi in marsikaj  znam! V življenju skrbim zase, kuham, pospravljam. Živim sama s svojo psičko v najemniškem stanovanju!« je povedala na Instagramu, mediji pa so bo tem zapisali, da Ana v sklopu popoldanskega s.p. opravlja tudi delo vizažistke, tako da ji izzivov resnično ne zmanjka.

N. D.; Foto: Instagram