• C Novo mesto
  • 08:52
  • Sre, 22.03.2023

Sanjskega moškega prijavil policiji, on bo razkrival dalje: Bolj pametno, da tvoja Coolmami vloži ločitvene papirje

Pisali smo, da se je Sanjski moški Gregor Čeglaj  odločil, da na družabnih omrežjih razkrije vse domnevno lažne slovenske vplivnice in vplivnike in o vsakem pove, kaj si misli, po njegovih besedah, realno brez olepšavanj.  Včeraj se je lotil Katarine Benček, Janija Jugovica ter njegove žene Teje Jugovic, posnetki pa so zaokrožili po Instagramu. Le ti so bili eni od tistih, ki so se najbolj “palili” nanj, ko je v pogovoru s Perom Martićem ocenjeval videz znanih Slovenk in bil zaradi številnih kritik ob nekatere sponzorje.

Vplivneži ne komentirajo

Janija in Tejo Jugovic, ki ju je označil za banani. Gregor je med drugim podvomil v število Tejinih sledilcev. Teh je na Instagramu več kot 100 tisoč, izjavil pa je tudi, da Janija ‘ne more videti’. “Ravnokar sem na Ajpesu spremenila sedež najinega podjetja Tejani, za katerega delava in živiva z Janijem že 10 let. In zaradi katerega so zadeve predane naprej v reševanje pristojnim organom. Dobila sem striktna navodila, da se ne smem “vžigati”. Ne bom se tudi zaradi določene zgodovine, ki jo imam z gospodom Čeglajem. Bom pa definitivno vztrajala pri tem, da je treba svet delati lepši, da moramo verjeti v dobro in da to ne more iti kar tako čez,” je Čeglajevo početje pokomentirala vplivnica Teja, bolj znana pod imenom Cool Mamacita, tožbo pa je že prej napovedal tudi Jani.

Lotil se je tudi vplivnice Benčkove in njenega promoviranja ter dejal da bo v prihodnosti pokomentiral, zakaj je največje govno. Katarina njegovih besed ne komentira, je pa objavila zanimiv zapis, v katerem trdi, da je zaradi te “drame” v enem dnevu dobila 200 novih sledilcev. »Tisto, ko potuješ na vse možne konce sveta, da ponudiš neko kvalitetno vsebino in dobiš 10 sledilcev na dan. Potem pa ena “nepotrebna drama” jih pa dobiš 200 v enem dnevu.«

Sanjski moški ne odneha

A to še ni vse, saj. »Namesto tega dopisa, ki so ga napisali spornzorski odvetniki, bi bilo bolj pametno, da tvoja Coolmami vloži ločitvene papirje, ker v kratkem povem kak NE COOL za biti naša zvezda Coolfotr. Vem pregrde stvari za internet ampak Sloveniji bom pokazu realnost,« še grozi Gregor in ob tem poziva sledilce, da mu prisluhnejo danes ob 17. uri.

N. D.; Foto: POP TV