• C Novo mesto
  • 20:07
  • Sob, 04.02.2023

Sanjski Blaž spet šokiral javnost, tokrat z izjavo! Oglasil se je celo Gregor Čeglaj …

Sanjski moški Blaž Kričej Režek je nedavno gostoval na spletnem live pogovoru, kjer so ga med drugim spraševali tudi o tem, kaj si misli o depresiji. »Depresijo se da takoj premagat že samo, da se začneš ful gibat in začneš delat stvari v življenju. Depresija, depresija, ne vem, no, jaz nikoli nisem v to preveč verjel,« je dejal v živo na Tiktoku in s svojim razmišljanjem mnoge zelo šokiral.

Dejstvo, ki ga je na to temo preko Youtuna navedel Gregor Čeglaj, lanski sanjski moški, je, da se z depresijo bori že vsak deseti Slovenec. »Vsa ta situacija me spominja na mojo lanskoletno, čeprav tista moja je bila veliko hujša. Jaz sem izrekel veliko grših stvari in užalil veliko punc. Če si nepripravljen, nepremišljen in neizkušen, še toliko hitreje rečeš kakšno bedarijo. V tem, Blaževem primeru je očitno fant še malo nerazgledan,« je bil odločen Gregor, ki v svojem posnetku  poudarja še, da Blaža ne obsoja. Ob koncu posnetka prebere še ganljivo sporočilo osebe, ki se bori z depresijo že vrsto let.


Spomnimo, veliko prahu je dvignil tudi njegov posnetek s platforme TikTok, na katerem se mazohistično znaša nad medvedkom.

Kdo je letošnji Sanjski moški?

Blaž Kričej Režek je 23-letni moški, ki letos v resničnostnem šovu Sanjski moški išče ljubezen. Za njegovo njegovo naklonjenost se bori šopek srečnih izbrank, ki  njim hodijo na romantične zmenke, divje avanture in glamurozne zabave. Dodajmo, da Blaž obožuje morje ter da je kvalificiran skiper, ki se pripravlja na nadaljevanje študija pomorstva. Redno obiskuje fitnes, trenira boks in se veliko giblje v naravi. Rad se zdravo prehranjuje in meditira. Najraje potuje z barko in tako pozabi na vsakdan sredi betonske prestolnice, v kateri trenutno živi. »Ne vem, kaj je na meni sanjskega. To lažje ocenijo drugi. Se pa ves čas trudim z izboljšavami samega sebe. Prijavil sem se, ker želim najti dekle, s katero bom lahko užival življenje in ki jo bom sprejel v svoj svet. Iščem sorodno dušo, ki poka od energije, se dobro počuti v svoji ženstvenosti in izžareva lepoto. Upam, da jo bom očaral svojo samozavestjo in karizmo,« pa je pred meseci povedal o razlogih za prijavo.

N. D.; Foto: Pop TV