• C Novo mesto
  • 07:10
  • Tor, 21.09.2021

Sanjski Gregor je izginil! Mladoletnici pošiljal fotke, Ana objavila zasebne pogovore

Le še tri dekleta so ostala v boju za srce sanjskega moškega Gregorja Čeglaja. V soboto je tri vrtnice podelil Anji, Kaji in Tjaši, ki so postale finalistke šova Sanjski moški. Medtem pa se v realnem življenju dogajajo drame, vsaj kar se udeležencev v šovu tiče. Zvezda POP TV  potrebuje premor od pozornosti javnosti, saj je nedavno izključil svoj profil na Instagramu in izbrisal profil na Facebooku, za vse pa je očitno kriva Ana Pusovnik in njene erotične fotografije na platformi OnlyFans.

Kot pišejo Slovenske novice, sta se Ana in Gregor začela prerekati, ko je njegove fotografije primerjala s fotografijami, ki jih sama objavlja na onlyfansu. Ker se ni želel več s tem ukvarjati, jo je že pred časom blokiral, a sta očitno še vedno v stikih. Ana je minulih dneh šla celo tako daleč, da je objavila njun pogovor, v katerem je Gregor zapisal, naj se pogovarjajo dekleta med sabo, kar se želijo, samo naj ga ne omenjajo, ker da mu je vseeno za vse.


Še več, kot piše Zurnal24, je neka mladoletnica z Gregorjem navezala stike in se z njim prerekala o njegovih in Aninih fotografijah. Ana je na Instagramu povedala, da je Gregor temu dekletu poslal njene avtorsko zaščitene fotografije s portala Only Fans in se jezila, da gre za kaznivo dejanje. Gregor je menda mladenki na ta način želel pokazati razliko med svojimi in Aninimi posnetki. Besna Ana je napovedala, da bo ukrepala, Gregor pa je preprosto izginil.

NaDlani.si; Foto: POP TV