• C Novo mesto
  • 00:58
  • Pon, 18.10.2021

Sanjski Gregor je ni izbral, ona pa tako zaželena na Kmetiji! Poglejte, kaj je počela z Ambrožem

Ni še minilo nekaj mesecev, odkar smo svetlolaso lepotičko Nino Radi spremljali v šovu Sanjski moški, kjer se je na vse pretege borila za srce Gregorja Čeglaja. Sedaj je vstopila v Kmetijo, kjer ji je kmalu po prihodu začel dvoriti drugi tekmovalec. Tilen Brglez priznava, da ga je Nina povsem očarala in čeprav je on všeč Romani, ima 23-letnik oči le za svetlolaso Štajerko. 30-letnico povabil na samo, čas z njo pa izkoristil, da ji bo pihal na dušo, poskušal pa bo zbrati tudi pogum za prvi poljub, a se bo njegov poskus nadvse klavrno končal. »Vrniva se raje Romani,« je bila jasna Nina.

Morda pa bo več sreče imel Ambrož, ki je pred kamero razkril svojo nežno plat in željo po Ninini bližini. »Samski sem že slabo leto. Nina mi je v redu, značajsko mi je „top of the top“. Krasno je, ko se lahko z nekom odkrito pogovarjaš in drug drugemu kaj poveš. Lepše mi je v zvezi. Prideš domov, greš skupaj na potep … Da imaš partnerja, s katerim lahko kaj doživiš. Super bi bilo, če bi nekaj bilo (med mano in Nino, op. avt.). Zaenkrat sva se besedno dobro ujela, imava podobna razmišljanja,« je o svojih občutkih povedal Ambrož. Tudi ona se je v njegovi bližini počutila tako prijetno, da se mu je med klepetom pod zvezdami pridružila pod odejo.

Še en parček?

Omenimo še, da tudi Gino in Tjaša ves čas tičita skupaj. Gino je Tjaši držal lestev ko se je ta v oprijetih pajkicah dvigala in priznal, da pogleda ne more odvrniti od njene postave. Pogosto se zvečer umakneta od družine in se družita v dvoje. Nekega večera je Gino masiral Tjašo in upal, da mu bo tudi ona vrnila uslugo …

Dobra gledanost

Kmetija je bila pretekli teden vse delavnike najbolj gledana vsebina dneva medtem sporočajo s POP TV. S povprečnim ratingom 7,9 odstotkov je od ponedeljka do petka zasedla prvo mesto gledanosti med televizijskimi vsebinami slovenskih televizij. Še veliko višje rezultate dosega med gledalkami, saj je imela najbolj gledana epizoda, ki je bila na sporedu v petek – to je bila prva izločila oddaja, rating kar 11,7 odstotkov in delež gledak 53 odstotkov, kar pomeni, da je več kot polovica gledalk izbrala prav resničnostni šov Kmetija. Kljub temu so mnogi mnenja, da so šli ta teden z nekaterimi scenami predaleč:

N. D.; Foto: Instagram