• C Novo mesto
  • 20:53
  • Sob, 13.08.2022

Sanjski Gregor ne odneha, bo zaradi tega padla ločitev? »Vsaj enkrat na mesec v zadnje pol leta, pride k nam, da se požgemo. Obstajajo tudi fotke …«

»Njegova košarka, ni bila vedno košarka. Vsaj enkrat na mesec v zadnje pol leta, pride k nam, da se požgemo. Obstajajo tudi fotke, ampak …« za danes nova razkrivanja na Instagramu napoveduje oz. grozi nekdanji Sanjski moški Gregor Čeglaj.

Spomnimo, Čeglaj je pred dnevi napovedal, da bo razkril skrivnosti številnih znanih Slovenk in Slovencev. Doslej so se na njegovi tapeti znašli Cool mamacita Teja Jugovic, Cool fotr Jani Jugovic, omenil je tudi vplivnico Katarino Benček, spravil se je na priljubljeno pevko Špelo Grošelj, s katero je sodeloval pred leti, popljuval pa je seveda tudi nekatere udeleženke šova Sanjski moški.

Predvidevamo, da je zapis namenil Janiju Jugovicu, znanemu kot Cool Fotr ter njegovi partnerici Teji, znani ko CoolMamacita. Pred kratkim je namreč sledilcem dejal, da sta oba navadne oglasne deske, da dobesedno ‘nategujeta’ svoje sledilce, se obregnil ker objavljajo donacije gasilcem, se tudi ponorčeval kolikokrat ga je Jani prosil, da bi skupaj igrala košarko, le zato ker je bil takrat popularen, pa da ima njegova partnerica Cool Mamasita lažno število sledilcev … Jani mu je napovedal tožbo, on pa še kar ni odnehal: »Namesto tega dopisa, ki so ga napisali spornzorski odvetniki, bi bilo bolj pametno, da tvoja Coolmami vloži ločitvene papirje, ker v kratkem povem kak NE COOL za biti naša zvezda Coolfotr. Vem pregrde stvari za internet ampak Sloveniji bom pokazu realnost.«

Gregor ni našel Ljubezni

Kakor koli, resničnostni šov Sanjski moški velja za enega najbolj uspešnih šovov na svetu. Sanjski moški je bil preteklo sezono tridesetletni Gregor Čeglaj, ki je v oddaji poskušal najti ljubezen svojega življenja. Za njegovo srce se je pred kamero borilo kar osemnajst deklet, ki so bila med seboj popolnoma različna, stara med 18 in 39 let. Niti med sanjskim moškim in njegovimi dekleti je povezoval in razpletal priljubljeni voditelj Peter Poles. Gregor je na koncu izbiral med Tjašo Kramarič in Anjo Širovnik ter izbral slednjo, a se njuna ljubezen žal ni obdržala. »Po koncu snemanja sva oba komaj čakala, da greva vsak k sebi domov, si spočijeva in predelava vsa čustva. Naslednji dan pa sva se dobila in se sporazumno odločila, da odideva vsak svojo pot. Ostajava v dobrih odnosih in nimava nikakršnih zamer eden do drugega. Odločitev je bila stoodstotno skupna,« je Anja o koncu ljubezenske pravljice zaupala Sloveniji po koncu šova. Da sedaj razkriva ‘skrivnosti’ estradnikov, ga je spodbudilo, ko so se le ti spravili nanj, da je ostal brez sponzorskih pogodb, potem ko je v šovu Pera Martića na žaljiv način ocenjeval slovenske estradnice od 1 do 10. Po njegovih besedah je ostal brez 70 tisočakov.

N. D.; Foto: POP TV

nakupovanje
odiseja planetariji