• C Novo mesto
  • 01:17
  • Sre, 30.11.2022

Sanjski Gregor udaril po tekmovalki Exatlon Slovenija: Bil sem povabljen z njeno temnopolto prijateljico v trojček …

»Draga Slovenija, če mislite, da sem pozabil govoriti o Anamariji Kastelic, joj, ta ženska je vse prej kot Marija …, no, nisem pozabil. Hotel sem govoriti o njej, ker mi je želela škodovati. Hotel sem govoriti o tem, da sem bil povabljen z njeno temnopolto prijateljico v trojček, hotel sem govoriti o njeni zgodovini, kaj z njo počnejo, kaj s fantom počne za denar. A zanimivo, da vse te glasne ljubice nimajo pospravljeno v svojih glavah, druge pa komentirajo. Za vsako stvar, ki jo naredimo drugemu, se je treba zavedati posledic. Na svojem primeru hočem pokazati, da če nekomu škoduješ, se lahko to z lahkoto vrne. Lahko rečemo temu karma, take stvari se ne počnejo. Želel sem jo komentirati, a ne bom. Ta punca iz skupine ‘razjahanih’ si ne zasluži pozornosti. Lahko jo boste spremljali v oddaji Exatlon. Po moje bo izpadla v prvi ali drugi oddaji,« se je na instagramu spet oglasil nekdanji Sanjski moški Gregor Čeglaj, ki goji zamere do tekmovalke, ki jo bomo spremlali v šovu Exatlon Slovenija. ob svoji izpovedi se je obregnil tudi nad omenjeno oddajo, češ da ne izbira tekmovalcev glede na športne sposobnosti, ampak koliko imajo sledilcev na Instagramu …

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Exatlon Slovenija (@exatlonslovenija)

Kdo je Anamarija Kastelic?

Kot navajajo pri Exatlon SLovenija je turistična tehnica, ki je v letu 2021 osvojila naziv Miss turizma Slovenije, na kar je zelo ponosna. Leta 2018 se je potegovala tudi za naziv Miss Slovenije, nastopila na nekaj modnih revijah in glasbenih videospotih. Je ljubiteljica športa. V osnovni šoli je je najprej trenirala ritmično gimnastiko, a jo je kasneje zamenjala za nogomet. Zadnji dve leti se redno ukvarja s fitnesom in je zelo zadovoljna s svojim napredkom. Dosežek na katerega je najbolj ponosna je zagotovo to, da je premagala depresijo.

Lanske zamere …

Spomnimo, lani so slovenske vplivnice z ogorčenostjo sprejemale kako je sanjski moški Gregor Čeglaj v spletni oddaji s Perom Martićem ocenjeval znane Slovenke in jih označeval z žaljivimi komentarji. Njegov intervju je zmotil tudi številna podjetja, s katerimi je sodeloval, večina jih je takrat z njim namreč prekinilo sodelovanje. Takrat se je oglasila tudi dokaj neznana misica turizma Anamarija Kastelic ter povedala, da je bil Čeglajev način način flirtanja precej nenavaden. »Da greš osvajat vse moje kolegice, medtem ko si pišeš z mano? In verjetno še s stotimi drugimi. Kako hitro se stvari obrnejo in kako hitro se stvari izvejo. Evo, Gregor,« je  takrat dejala rumenim medijem.

N. D:; Foto: Instagram

qlandia krsko