• C Novo mesto
  • 11:10
  • Sre, 29.11.2023

Sanjski Gregor udaril še po Špeli Grošelj: Vsi smo videli njene još***

qlandia krško

Kot pišemo zadnje dni, je nekdanji sanjski moški Gregor Čeglaj je dodobra pretresel slovensko estradno sceno in ‘udaril’ po slovenskih vplivnežih z družabnih omrežji, predvsem tistih, ki so ga kritizirali zaradi njegovega ocenjevanja deklet od 1 do 10 v šovu Pera Martića.

O Špeli Grošelj

Zadnja, ki jo je ‘razgalil’, je bila Špela Grošelj, s katero sta v preteklosti sodelovala pri snemanju videospota za pesem Nostalgija. Čeglaj razkriva, da mu pevka ni bila preveč simpatična. Za nastop v videospotu je dobil honorar 100 evrov, s Špelo sta se družila ves dan. »Špela Grošelj je ena velika banana,« jo je opisal z enim stavko in sledilcem zaupala zgodbo, kako je takrat klicala neka znana estradnica, ki jo je Grošljeva najprej opravljala, ko sta govorili po telefonu, pa se je topila od prijaznosti oz. po njegovih besedah imela klasične ‘pičk***’ fore. Povedal je tudi, da naj bi se pevka na parkirišču preoblekla, vsi prisotni so si lahko ogledali njeno oprsje. Po celodnevnem slikanju si je Gregor zaželel skupne fotografije s slavno pevko. Ko ji jo je pokazal, pa ni bila zadovoljna s svojim videzom, zato je moral fotografijo večkrat popraviti, da mu je dovolila objavo. Kot je povedal, mu njena energija ni bila všeč. »Ona mi bo cel lajf v spominu, da bo ena banana. Vem da je komentirala marsikaj. Mam velik zgodbic, a mi ni neki tok škodovala. Itak je cel POP TV ne mara. Ona je pač ena taka ženska, ki ima posebno energijo, ki večini ne paše.«

Tudi POP TV-ju večkrat prekrižal načrte

Kot da sporne izjave niso bile dovolj, je nekdanji glavni akter šova Sanjski moški tudi POP TV-ju že večkrat prekrižal načrte, razkril je kar nekaj skrivnosti. Najprej je pred uradno predstavitvijo novega sanjskega moškega razkril njegovo ime, nato je sledilcem še zaupal, katera tri dekleta, ki so se potegovala za njegovo srce, bomo gledali tudi v novi sezoni.

N. D.; Foto: youtube