• C Novo mesto
  • 21:45
  • Ned, 13.06.2021

Sanjski moški očaral kandidatke, Ana že v prvi oddaji pokazala golo zadnjico

Sanjski moški Gregor Čeglaj je v prvi oddaji spoznal že skoraj vsa dekleta. Prva srečanja so bila polna komplimentov, pa tudi metuljčkov v trebuhu. Sodeč po ogledanem je lepi nogometaš  ostal brez besed ob kandidatki Mary Ševo, a slednja še zdaleč ni bila edina, ki je navdušila. Ko jo je Gregor zagledal, prišla kot tretja, njegova mama pa ima 3. januarja rojstni dan, je komentiral: »Uau, ostal sem brez besed.« Mary se mu je zahvalila za kompliment in mu podarila fotoaparat, s katerim bosta lahko na svojih dogodivščinah beležila lepe spomine.

Tudi Ana Pusovnik je s svojim videzom naredila vtis na Sanjskega moškega, sama pa je pohvalila njegovo atletsko postavo, lep nasmeh in lepe oči. Kako tudi ne, saj je njena obleka razkrila zadnjico.

Kandidatke je na koncu oddaje obiskal Peter Poles in s seboj prinesel vrtnico prvega vtisa. Gregor jo bo namenil eni izmed deklet, ki bo na prvi izločitveni ceremoniji varna. Mary je bila prepričana, da bo vrtnica njena, a tudi Ana je bila prepričana, da nima konkurence.

To bo še zanimivo …

NaDlani.si; Foto: POP TV