• C Novo mesto
  • 12:03
  • Sob, 27.11.2021

Saša Lendero, borka proti korona ukrepom, ostala brez vonja in okusa, ljudje jo žalijo! Zbolela tudi Špela Grošelj

Pevka Saša Lendero je ena od gorečih podpornic sredinih protestov proti ukrepom v državi zaradi PCT-pogoja. Že na prvem shodu je postal prava zvezda, ko je zapela himno. Nato je na socialnih omrežjih razkrila, da mediji lažejo. Zadnjega shoda se Saša ni mogla udeležiti, saj je zbolela. Glas ji je vzela gripa.

Malce kasneje se je Saša oglasila iz domače hiše in zapela pesem, ki jo je pred leti zapela četverica prijateljev (Werner, Saša, Miha in Andreja). Sledilcem se je opravičila za slabši glas, ki ga je ji, kot je zapisala, »vzela gripa«, a kot je dodala, ji »duše, zavedanja in resnice, ne more vzeti nihče«.

»Prodana svinja in plagiatorska kuzla, ki v glavo rabi topovsko granato, je dobila svoje. Dragi prijatelji! Res sem obležala in se že dobrih 14 dni borim s temperaturo, polnimi pljuči gnoja, glavobolom, (vmes sem bila rudi brez voha in okusa), ter hudo splošno utrujenostjo telesa. Vmes sem se, zaradi ostalih, tudi trikrat samotestirala in bila trikrat negativna. Hvala vsem, ki ste mi ob medijski objavi mojega stanja poslali na kupe dobrih želja!!! Vedno več nas je, ki ne pristajamo več na načrtno sejanje sovraštva med ljudmi na podlagi spola, političnega prepričanja, let, izobrazbe, rase in nenazadnje cepilnega statusa. Ljudje so le dobri ali pa slabi … in to je vse! Edino merilo je srce! Ostanite zdravi! Ostanite pokončni! Ostanite LJUDJE!« je sporočila sledilcem.

Zbolela tudi Wernerjeva žena

In ko smo že pri Wernerju.  Protestnike je s svojim petjem na prejšnjem shodu zabaval tudi Werner in pel: Slovenija, dihaj skupaj ter se poslovil z besedami Skupaj do svobode. Slednji je razkril, da je zbolela tudi njegova soproga Andreja. »Zastopava tudi svoji dami, ki sta žal obležali. Za svobodo, resnico, povezovanje, naše otroke. Med ljudmi, za ljudi,« je sporočil Werner na facebooku skupaj s Sašinim soprogom Mihom iz ljubljanskih ulic, na katerih se je trla množica ljudi. Na koncu je še zapisal, da je »za take trenutke je vredno živeti«.

Virus položil še Špelo Grošelj

No, tudi pevka Špela Grošelj, ki se prav tako ni mogla udeležiti sredinih prostestov, se je sledilcem oglasila se hripavim glasom. Posnetek, ki ga je objavila te dni, razkriva, da ji  družbo delajo čaj, termometer in prehranska dopolnila. A očitno se pevka ne da, saj bolezni sporoča: »Viroza, čau, bau, mjau.«

N. D.; Foto: Instagram