• C Novo mesto
  • 00:25
  • Sob, 18.05.2024

Saša Lendero spregovorila o krivici, ki se ji je zgodila ob ločitvi

Kot ste najbrž do sedaj že prebrali, je na začetku leta na družbenih omrežjih odjeknila novica, da se priljubljena slovenska glasbenica Saša Lendero razhaja z možem Miho Hercogom. Slavni par je dve desetletji leta veljal za enega najbolj zaljubljenih parov na glasbeni sceni v Sloveniji, njuno romantično poroko leta 2021 pa je spremljala vsa Slovenija. Najprej se je na Instagramu oglasila Saša, ki je zapisala, da je njeno srce je zlomljeno, da še vedno težko razume in sprejme, da se je njuna pot končala ter da ostajava ljubeča in skrbna starša njuni Arii. Miha pa je na svojem Instagramu med drugim zapisal: »Bilo je prekrasnih 21 let. V tem času je bilo ogromno lepih trenutkov, pa tudi nekaj tistih malo bolj grenkih … Bila sva sorodni duši, ki gresta zdaj vsaka svojo pot. Vedno je tako, da lepši in polnejši je spomin, tem težja je ločitev. Ampak žal so življenje in nekatere osebne odločitve nepredvidljive in nikoli ne vemo, kaj nam prinesejo … Saša, hvala za nešteto lepih trenutkov in hvala za najlepše darilo, ki si mi ga dala. Najino prečudovito Ario, ki je in bo vedno kraljica mojega srca.«

Spregovorila o ločitvi

»Zdaj pa si že skoraj dva meseca skoraj ne upam odpreti računalnika, telefona ali revije, saj se ves čas pojavljajo članki z izjavami, ki so bile vzete iz mojih preteklih intervjujev (včasih tudi starejših kot deset let), ker novih izjav mediji, kjub velikemu trudu in neprestanimi klici, od mene niso dobili. Znašli so se tako, da so na stare izjave lepili nove naslove in zavajali bralce. Zato so ljudje verjetno mislili, da sem pri tem skrajno neokusnem medijskem pompu sodelovala. Mislili so, da jaz to omogočam. In to čutim kot nekakšno krivico!« je sedaj povedala med drugim za Zurnal24. O razlogih in vzrokih sicer ne želi govoriti, tako sta se dogovorila tudi z Miho, ki ga še vedno spoštuje kot človeka, s katerim je preživela več kot 20 let.

Predstavlja prvo pesem po ločitvi

Priljubljena slovenska pevka pa je s svojimi sledilci na družbenih omrežjih delila novico, da v sredo izdaja novo pesem z naslovom Ta noč je naša. Gre za prvo pesem po ločitvi od dolgoletnega partnerja. »Jutri izdam nov komad, zato bo moj osmi marec predvsem v znamenju zmage dobrega nad slabim. Pesem ni namenjena neposredno ženskam. Izdajam pesem, ki je polna veselja do življenja, ker se mi zdi, da v tem trenutku to potrebujem,« je povedala.

N. D.; Foto: youtube