• C Novo mesto
  • 23:46
  • Čet, 30.06.2022

Skrušena Britney Spears je sporočila tragično novico

Pevka Britney Spears, ki je po dolgih letih končno začela uživati svobodno življenje, je sedaj sporočila žalostno novico. Oboževalcem je preko objave na družbenem omrežju Instagram sporočila, da sta z možem Samom Asgharijem izgubila otroka, ki sta ga pričakovala. Britney je objavila dolg zapis, v katerem je zapisala, da je izgubila otroka, ni pa pojasnila okoliščin in svojega aktualnega zdravstvenega stanja, zaradi česar so oboževalci še dodatno pretreseni in zaskrbljeni.

”Z najglobljo žalostjo sva primorana naznaniti, da sva v zgodnji fazi nosečnosti izgubila najinega čudežnega otroka,” je objavo začela Britney. Tudi nesojeni očka je na svojem profilu delil objavo svoje žene ter tako še svojim sledilcem prenesel tragično vest.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

“Morda bi morala z objavo počakati, dokler nama ne bi zagotovili, da je z nosečnostjo in z otrokom vse v redu, ampak sva bila v tistem trenutku tako srečna in vzhičena, da sva novico o nosečnosti takoj želela deliti z vsemi vami,” je nadaljevala 40-letna pevka in igralka. ”Najina ljubezen je najina moč. Še se bova trudila za razširitev najine čudovite družine,” sta še zapisala pod objavo in tako dala vedeti, da še naprej obstaja možnost in predvsem njuna želja, da bi v svojo družino v prihodnosti pozdravila drugega otroka.

”Vsem bi se rada zahvalila za vašo podporo. Z vsem dolžnim spoštovanjem vas prosiva za trenutek zasebnosti v teh težkih in kompliciranih trenutkih v najinem življenju,” sta zaključila Britney in Sam. Pod objavo se je hitro usul plaz komentarjev tako oboževalcev kot pevkinih znancev, ki so ji začeli izrekati sožalje. Njen mož Sam je pod njeno objavo napisal, da bosta zagotovo hitro spet doživela svoj čudež.

Vse skupaj je še toliko bolj žalostno, ker je Britney šele pred dobrim mesecem dni naznanila, da pri svojih 40. pričakuje svojega tretjega otroka, prvega s trenutnim možem. Njeni najzvestejši oboževalci so se razveselili novice, da pevka po vsej sagi, ki jo je preživljala v zadnjih letih, končno svobodno diha, da se je poročila in zanosila. Novica o nepričakovanem splavu je tako razžalostila vse tiste, ki so skrbno spremljali vsak pevkin korak in se veselili skupaj z njo.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram

dolenjske toplice
poletni festival