• C Novo mesto
  • 02:47
  • Čet, 29.02.2024

Slavna zakonca sta se mesec dni po naznanitvi ločitve spet pobotala

Sylvester Stallone in njegova žena Jennifer Flavin sta prekinila ločitveni postopek. En mesec po tem, ko sta javnosti sporočila, da sta se odločila končati njun zakon, sta sedaj presenetila z novico, da sta se pobotala. Igralčev predstavnik je javnosti predal novico, da sta 76-letni igralec in njegova 54-letna žena ”izredno srečna ob takem razpletu”.

Par, ki je poročen 25 let, skupaj pa že več kot 30 let, vendarle še ne namerava zaključiti svoje skupne poti. V zakonu so se jima rodile tri hčerke, 26-letna Sophia, 24-letna Sistine in 20-letna Scarlet. ”Dogovorila sta se za srečanje na njunem skupnem domovanju, kjer sta se temeljito pogovorila in razjasnila svoje dvome,” je še sporočil predstavnik za stike z javnostjo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)

Sporočilo, da bi se naj slavni par razšel in napovedal začetek ločitvenega postopka, je bilo veliko presenečenje za vse, ki ju obdajajo. Njuno ponovno srečanje in dejstvo, da sta se pobotala ter preklicala ločitev je tako predstavljalo veliko olajšanje predvsem za njuno družino, pa tudi oboževalce, ki so navdušeni pozdravili dobre novice.

Stallone je 19. septembra na svoj Instagram profil objavil fotografijo, na kateri se z Jennifer držita za roke in se sprehajata po podeželju. Zraven je pripisal eno besedo, s katero je že praktično potrdil, da je njuna odločitev o ločitvi vendarle preteklost: ”Čudovito”. S to objavo je takoj požel val navdušenja, saj so njegovi sledilci z veseljem začeli ugotavljati, da sta se zakonca najverjetneje pobotala.

Samo nekaj dni po tej objavi so se v javnosti pojavili sodni dokumenti, ki dokazujejo, da sta zakonca zaprosila za prekinitev ločitvenega postopka, saj naj bi sama poskusila rešiti svoja nesoglasja. Zahteva za ločitev, ki jo je 19. avgusta letos vložila Jennifer zoper svojega moža, je tako preteklost, zakonca pa očitno še nista rekla zadnje besede v svojem skupnem življenju.

Govorice o ločitvi so se začele po tem, ko je Stallone svojo tetovažo s podobo žene nadomestil oz. prekril s tetovažo psa, ki ga je takrat na novo pripeljal k hiši. Govori se celo, da je prav ta kosmatinec povzročil spor med zakoncema, saj naj bi se skregala zaradi njegove oskrbe.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram