• C Novo mesto
  • 23:45
  • Čet, 30.06.2022

Slavni pevec je spet zaročen: na obzorju že četrta poroka

Marc Anthony in njegova partnerica Nadia Ferreira sta zaročena. Marca letos sta javno naznanila svoje razmerje, še ne tri mesece po tem pa sta že sporočila, da se bosta poročila. Za pevca bo to že četrti zakon.

Novopečeni parček je novico sporočil preko svojih socialnih omrežij, skupaj s fotografijo čudovitega prstana, ki ga je Marc Anthony v znak zvestobe podaril svoji bodoči ženi. Po tem, ko sta pevec in njegova šele 23-letna zaročenka objavila veselo novico, je na svojem Instagram profilu novico delil tudi Anthonyjev najboljši prijatelj Enrique Santos, ki je parčku zaželel veliko sreče in ljubezni v zakonu.

Na ‘Instagram zgodbi’ je Nadia objavila fotografijo, na kateri njene prste prepletajo prsti Marca, skupaj z velikim diamantnim prstanom, ki ga je v tistem trenutku ravnokar prejela. Zraven je pripisala ‘Engagement party!’, s čimer sta tudi potrdila, da je prstan na roki lepe Paragvajke pravzaprav zaročni prstan. Par je svojo zaroko proslavil v ekskluzivnem nočnem klubu Sexy Fish na Floridi.

Anthonyjev prijatelj Enrique Santos se slavnostne zabave ob zaroki žal ni mogel udeležiti, saj se je ravno takrat nahajal v izolaciji zaradi okužbe s covidom. Na svoj profil na Instagramu je tako objavil enako fotografijo prepletenih prstov, ki jo je objavila tudi Nadia ter jima tako prenesel čestitke ob veselem dogodku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadia Ferreira (@nadiatferreira)

Za slavnega latinskoameriškega pevca bo to že četrti zakon. V prejšnjih treh zakonih se mu je rodilo šest otrok, najbolj odmeven pa je definitivno desetletni zakon z Jennifer López, s katero ima dvojčka Emme in Maxa.

Leta 2000 se je prvič poročil s takratno punco Dayanaro Torres, vendar je njun zakon trajal le štiri leta. Z Jennifer sta bila poročena med letoma 2004 in 2014, potem pa sta se razšla v prijateljskih odnosih. Še istega leta se je poročil s Shannon de Limo, s katero sta se po treh letih ločila.

Za mlado Paragvajsko manekenko Nadio Ferreira bo poroka s slavnim pevcem prva v njenem življenju. Rodila se je leta 1999 in leta 2021 postala tudi Miss Paragvaja. Čeprav je Marc Anthony celih 30 let starejši od nje, je očitno mlada lepotica kljub temu trdno prepričana, da si svoje prihodnosti ne predstavlja brez Marca.

 

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram

 

pomurski sejem