• C Novo mesto
  • 01:57
  • Sob, 13.08.2022

Slovenci s harmoniko nastopili v polfinalu hrvaških Talentov! Tako so se odrezali

To nedeljo se zvrstila tretja od skupno štirih polfinalnih epizod ‘Supertalenta’, hrvaške različice šova Slovenija ima talent, v katerih nastopa deset polfinalistov, od katerih se le trije uvrstijo v finale. Za širjenje pozitivne energije v studiu je tudi tokrat poskrbela mlada narodnozabavna glasbena skupina Polkaholiki, ki je z veselo kombinacijo domačih in tujih uspešnic osvojila občinstvo.

»Odlično pojete in igrate, še en trenutek pa je, ko se smejimo in zabavamo, tako da svojim nastopom dodaš dodaten čar,« je zaključil žirant Janko Popović, ki je njihov nastop ocenil kot boljši od avdicijski. »Prišla bom na vaš koncert,« jim je na srce položila priljubljena hrvaška pevka Maja Šuput. Po tretji polfinalni epizodi, v kateri je deset tekmovalcev pokazalo svoje zavidljive talente, je finale Supertalenta bogatejše za še tri izvajalce. Žirija je z vstopnico v finale nagradila neustrašno plesalko Tetiano Kundyk, mlado pevko z božanskim glasom Lucijo Šarčević in ljubljenca pevca in občinstva Fabijana Kovačevića.

Nov božični hit

Kljub izpadu iz šova pa Polkaholiki ne počivajo, saj so združili moči z bratskim duom BQL in izdali novo božično uspešnico Lučke. Videospot je nastal v zimski slovenski idili. »Te dni smo res veseli! Končno lahko razkrijemo veliko srečo in hvaležnost ter z vsemi delimo, da smo prišli v polfinale in to nedeljo bomo nastopili na velikem odru hrvaškega Supertalenta. Komaj čakamo, da vidite, kaj imamo za vas! In še ena velika sreča za nas je ta pesem in videospot za Lučke, ki smo ga posneli s prijatelji, ekipo iz BQL. Že dolgo smo prijatelji in veseli nas, da je naše glasbeno sodelovanje prišlo prav zdaj. Predstavljamo vam ‘Lučke’ za božič, so pred polfinalno oddajo navdušeno za 24sata pripovedovali Žiga, Matic, Gašper in Rene.

N. D.; Foto: youtube

e-bike
poletni festival