• C Novo mesto
  • 21:10
  • Čet, 30.06.2022

Slovenka s strani za odrasle vstopila v resničnosti šov Bar! Srbi že opazili tetovaže in barvo las

Srbski resničnostni šov Bar je že zapustil slovenski tekmovalec, Jan Klobasa, ki je bil odpuščen, v šovu pa ostaja Slovenka Ksenija Kranjec.

Zagotovo se spomnite naše resničnostne zvezdnice Lare Goršek Kos. Stara je 28 let in ima stran na spletnem mestu za odrasle OnlyFans. Slovenka z rožnatimi lasmi in zanimivimi tetovažami na telesu je je namreč postala ena izmed novih tekmovalk Bara in se je že pridružila zdaj že znani ekipi v Vlajkovićevi 8, kjer se nahaja stavba. Velika ljubiteljica narave in žival ni ena tistih, ki zapravlja denar za drage cunje in potovanja. V to odločitev, ki jo je lani zaznamovala huda finančna kriza, jo je porinilo življenje.

Larin odhod v Bar pa je komentirala tudi njena mama Irena, ki jo prav tako poznamo iz resničnostnih šovov, saj je lani je nastopila v MasterChefu. Povedala je, da Laro podpira in da ji bo mogoče v pomoč to, da ima veliko izkušenj iz gostinstva. Ampak, kot lahko vidimo, je gostinstvo v srbskem šovu zgolj postranska stvar.  Kot vemo, je Bar že zapustil en Slovenski tekmovalec, Jan Klobasa, ki je bil iz Bara odpuščen, v šovu  ostaja Slovenka Ksenija Kranjec. Kako bosta reagirali ena na drugo, bomo še videli …

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lara Goršek Kos (@ranchthecookie)

Finančne težave

Resničnostna zvezdnica ima sicer v prihodnosti velike načrte, ki bi jo izvlekli iz finančnih težav. »Želim si kupiti mlečne koze, da bom imela svojo mlekarno in da bom od kmetije lahko tudi živela. Običajna služba ni zame, kmetujem pa zelo rada, zato si močno želim, da bi lahko od tega tudi živela,” je svoje poslovne načrte za zurnal24.si pred meseci razkrivala Lara. Lahko rečemo, da bi ji glavna nagrada 30 tisoč evrov v primeru zmage v šovu prišla še kako prav.

Kaj morate vedeti o šovu?

BAR je pravi resničnostni šov, saj temelji na baru, ki res obstaja, s pravimi udeleženci, s pravimi gosti. Udeleženci resničnostnega šova BAR bodo morali delati in se preživljati – plačevati stanovanje, kupovati hrano … Poleg boja za 30.000 evrov bodo tekmovalci morali postaviti na noge Bar, saj gre za povsem nov lokal v centru mesta Beograd ter narediti BAR najbolj znano in najbolj obiskano kavarno. v mestu.

N. D.; Foto: Instagram

e-bike
odpravi dioptrijo