• C Novo mesto
  • 04:17
  • Ned, 02.10.2022

Slovenka v srbskem šovu udeležena v brutalnem pretepu! »Iznakazila si me«

Slovenska predstavnica v kontroverznem srbskem šovu Zadruga, Denis Dame, in srbska pevka Irma Sejranić sta dobesedno v vojni. Denise je skočila na Irmino posteljo in zapela pesem, da bi jo provocirala, nato pa ji skočila na nogo. Pevka je takoj reagirala in začel se je fizični obračun. »Na uličico pelje kokoš,« je pela Denise in Irmo udarila v nogo.

Ostali udeleženci so dekleti takoj skušali ločiti, nato so vstopili varnostniki preprečili fizični obračun. Irma je zaradi agresivnega vedenja kaznovana z denarno kaznijo, to pa je že njen drugi udarec po žepu v šovu. Spomnimo, udeleženki sta se dan prej sprli zaradi blazin, ki so jih položili na klop. Verbalni prepir je tudi takrat prerasel v fizični konflikt. Vse se je začelo, ko je Deniz Irmi vzela kapo. Spet so morali posredovati varnostniki. Oba se nista hotela umiriti, ampak sta se še naprej prepirali. Denise je bila kaznovana z denarno kaznijo. »Ženska me je iznakazila,« je naša starleta kričala v solzah.

Seks v kopalnici

Denise seveda v kontroverznem šovu razburja srbsko javnost. Sprva se ni mogla upreti čarom Stefana, s katerim sta končala na stranišču. Začelo se je z oralnim zadovoljevanjem, sledil je brutalni seks v resničnostnem šovu. Starleta je doslej razkrila, da je biseksualka, da je s prodajo golih slik, zaslužila 150.000 evrov ter z njimi kupila porscheja, da ima v Beogradu poročenega ljubimca in da je imela težave z mamili v preteklost, za nameček pa je priznala zdravljenje od alkoholizma in nimfomanije. »Sem inteligentna, dvometrska ženska, vesoljka. Nočem poslušati ljudi, mnoge v šovu bi bile rade podobne meni. Všeč so mi karizmatični in bogati moški in vedno jih imam ‘nekaj na zalogi’. Tudi jaz sem navdušena nad ženskami, sem biseksualka … Imam težko preteklost, bila sem alkoholik, padla sem v droge in nimfomanijo. Zdravila sem se,« je dejala, preden je vstopila v kontroverzni resničnosti šov.

Zapeljala sotekmovalko

V Denise pa v sebi očitno nima le agresije, saj smo bili med praznovanjem pravoslavnega novega leta v šovu priča romantičnim prizorom, potem ko se je lotila zapeljevanja srbske resničnostne zvezdnice Mime Šarac. V nekem trenutku pa sta bili le še korak oddaljeni od poljuba. Mima se je sicer pred kratkim razšla z možem Nikolo Grujićem Grujo.

N. D.; Foto: Pink.rs