• C Novo mesto
  • 18:33
  • Sob, 04.02.2023

Slovenke na hrvaških Talentih na začetku nastopa dobile rdeči gumb: Ta nastop je nesprejemljiv!

V finalu plesalca Mia Kuleš in Ivo Štrkljević, multi-voicer Mario Zovko, po zaslugi žirije pa tudi slovenski pevec Kristijan Crnica.

V drugi polfinalni oddaji hrvaškega Supertalenta, ki je potekala v živo, si je vstop v veliki finale prizadevalo izboriti devet kandidatov, a so se vanj uvrstili le trije. V finale sta se uvrstila Mia Kuleš in Ivo Štrkljević, ki sta navdušila s čutnim plesom po šanku in dobila največ glasov gledalcev. Za finalista je bil razglašen multi-voicer Mario Zovko, v finalu pa bo po zaslugi žirije tudi slovenski pevec Kristijan Crnica.

Prv so na oder Supertalenta stopili člani skupine Chicas iz Slovenije. »Največ nesoglasij imamo glede oblačil, so povedale v smehu pred nastopom. Nastopili s pesmijo ‘Cotton Eye Joe’, med nastopom pa jim je žirantka Martina Tomčić dala ‘rdeči x’. »Začelo se je obetavno, mislil sem, da se današnji večer ne bi mogel bolje začeti. To pa je bilo nesprejemljivo. V polfinalu nam ne morete ponuditi razreda nižje od tistega na avdicijah,« jim je sporočila žirantka. Davor Bilman se z njo ni strinjal. Rekel jim je, da je ta nastop ‘nadgradnja’. – Pričakoval sem zabavo in veselje, in to sem dobil. Le izbor pesmi mi ni bil najbolj jasen. Bile site take, kot sem pričakovala, da boste, pa je rekla Maja Šuput.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr)

Zadnji nastop večera je izvedel pevec Kristijan Crnica, ki si je s svojim vokalnim nastopom prislužil bučen aplavz občinstva in žirije. »Zamudila sem pritisk na tvoj zlati gumb na avdiciji, ker sem mislila, da nimaš moči in poguma, da bi pokazal ta del svoje osebnosti, ki si ga pokazal nocoj. Spontanost, šarm, koketiral si z občinstvom, medtem ko si na avdiciji pokazal, pustil si vtis precej hladnega, nedostopnega in arogantnega značaja. Zdaj mi je žal, da ti nisem dala gumba,« mu je sporočila Martina. Tudi žirantFabijan Pavao Medvešek je imel same pohvalne besede. »Začetek in konec sta bila tako posebna, da bi ju sestavil. To je bilo čisto dovolj za finale, morda pa še čez. Petje in igranje klavirja – genijalno,« je dejal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 👻 supertalenthr (@supertalenthr)


N. D.; Foto: Instagram