• C Novo mesto
  • 03:20
  • Ned, 22.05.2022

Slovenska resničnosta zvezdnica izgubila živce zaradi cepljenja: Vsega imam poln ku…

»Kakšen dan je pa danes! Vem, da odpiram kontroverzno temo, ampak prisežem, da mi že dol visi. Tako mi gre že na živce vse skupaj, da bom kar siva ‘ratala. Nisva cepljena, na dva dni se hodiva testirat in sva stoodstotno prepričana, da nimava korone. Čisto iz najinih osebnih razlogov se ne greva cepit. Danes se grem cepit. Čisto zaradi živcev, ker imam vsega poln kur**,« je povedala na Instagramu finalistka šova The Biggest Loser Slovenija in spletna vplivnica Indira Ekić. Spregovorila je namreč o cepljenju in povedala, da se s fantom Maticem zaradi osebnih razlogov nista cepila, sta se pa redno, vsak drugi dan, testirala. A ko je danes zjutraj želela v telovadnico, je ostala pred vrati, saj je tokrat pozabila na testiranje in PCT pogoj.

Je pa Svet24 poročal, da so se Indiri med korona časi  kilogrami prehitro vrnili. »Med karanteno, ko smo bili večinoma doma, sem se iskreno male polenila. No, saj to smo se bolj kot ne vsi, kajne?! (smeh) In glede na to, da je bilo manj obveznosti oziroma ni bilo dela, potem hodiš samo do hladilnika … Tako sem šla nekaj kilogramov gor ter padla iz rutine. No, zdaj je znova vse pod nadzorom, tako da že pridno vadim in tudi več volje imam, ne nazadnje tudi zato, ker so znova dogodki, druženja, le na hrano moram paziti,« jim je zaupala.

Vseeno na kostanje

Sicer pa je pred kratkim na Instagramu objavila, da  je na sprehodu po prestolnici ugotovila, da bi svojo jesensko idilo lahko popestrila s  hrustanjem sveže pečenih kostanjev. »Kao poziram, a v resnici čakam novo rundo pečenih kostanjev. V sebi kričim od veselja, obožujem jesen, miljon odtenkov rjave, rdeče in rumene, jesenske outfite, ko lahko furam plašče, jaknice in me ne zebe,« je obelodanila.

N. D.; Foto: Instagram

 

 

cvetličarna