• C Novo mesto
  • 08:27
  • Čet, 28.09.2023

Slovenska resničnostna zvezdnica preluknjala bradavički, sledila sta jok in kričanje

Tekmovalka resničnostnih šovov in spletna vplivnica, pa tudi zvezdnica strani za odrasle, je s svojimi sledilci delila veselo novičko o nečem, kar si je že dolgo želela storiti.

Slovenska resničnostna zvezdnica Ksenija Kranjec (29) je s svojimi sledilci na Instagramu delila veselo novičko, da si je omislila poseben modni dodatek – pircingna bradavičkah. A ko je končno je zbrala pogum in si jih dala preluknjati, je bil postopek tako zelo boleč, da je kričala ter jokala je od bolečine.

Lepotne operacije

Ksenija Kranjec je konec leta 2021 sodelovala v srbskem resničnostnem šovu ‘Bar’, pred tem pa je tekmovala v slovenskem ‘Big Brotherju’ (2015) in srbskih ‘Parih’ (2017). V šovu ‘Bar’ je bila privlačna Slovenka razglašena za najlepšo tekmovalko. Pred časom je za medije spregovorila o vseh estetskih posegih, ki jih je opravila. Prvo operacijo je imela na Hrvaškem v Daruvarju, kjer so ji povečali prsi. »Nosila sem najmanjšo košarico, vedno pa sem si želela večje oprsje,« je ob neki priložnosti za medije v Sloveniji povedala Ksenija in razkrila, da je za poseg odštela 3500 evrov. Poleg oprsja si je Ksenija popravila zobe, operirala nos, popravila obrvi, brado, ličnice in veke. »Naj vas ne skrbi, koliko operacij sem imel. Veliko,« je Ksenija zapisala pred tremi leti na svojem Facebook profilu, ko se je v javnosti začelo govoriti o njenih popravkih, resničnostna zvezdnica pa je ob tem dodala, da  je doslej za operacije porabila približno 15 tisoč evrov.

Moški so za njene fotografije pripravljeni mesečno plačevati

Seveda pa je po medijih večkrat odmevalo, da je pri njej najbolj škandalozno njen trenutni poklic – model na spletni formi Only Fans. Gola je fotografirana in posneta, vse to pa prodaja na tej platformi. Kot je že znano, je ena izmed najbolj priljubljenih deklet z omenjen strani za odrasle strani in ima dober zaslužek. Mnogi moški želijo Ksenijo videti golo in v zahtevnih pozah ter so za njene fotografije pripravljeni plačati mesečno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@db_slovenia)

N. D.; Foto: Pink TV