• C Novo mesto
  • 04:19
  • Pon, 23.05.2022

Slovenska resničnostna zvezdnica vstopila v Bar in takoj napravila kaos!

V srbski resničnostni šov  znana slovenska obraza.

V najnovejši srbski resničnostni šov Bar, sta vstopila tudi sva slovenska tekmovalca, ki sta našim gledalcem že znana. To sta nekdanja tekmovalka v šovih Big Brother in Kmetija, Ksenija Kranjec, ter zmagovalec Kmetije, Jan Klobasa. Moški del tekmovalcev je bil več kot očitno navdušen, da bodo dobili novo družbo, kar je voditeljica takoj opazila. “Damir, čemu takšen nasmešek?” ga je vprašala, on pa ji je odvrnil: »Končno nekdo nov, končno novo meso!« Ostali moški so sicer ostali brez besed, a zaradi njihove mimike in zvokov ob pogledu na Ksenijo je bilo več kot jasno, da so nad njo navdušeni.

Se je pa privlačna svetlolaska kmalu po srečanju s svojimi bodočimi sostanovalci že uspela skregati! Tekmovalec Luka, trenutno vodja Bara, se je namreč odločil, da bo delal izmene za naslednji teden, Kseniji pa njegov urnik ni bil všeč in ga je takoj okrcal. »To je resničnostni šov, to je igra,« je dejala Ksenija. »Tukaj smo, da si pomagamo, prišli ste držat besedo,« je situacijo poskušal umiriti Luka. »Lahko delam, kar hočem, tukaj vsak igra zase. V izmeno hočem z njim, počakaj par dni, boš videla, kaj bova naredila skupaj,« se ni dala Ksenija, ki je na vsak način hotela biti na urniku skupaj z Janom. »Lahko te postavim, kot kompromisno rešitev, da bosta jutri v prvi izmeni skupaj,« je predlagal Luka. »Ti si dal svoje ljudi v izmeno,« se ni dala Ksenija.

Prva tekmovalka že izpadla

Dodajmo, da je v prvem tednu Bar sicer zapustila Milica Radanović, ki se je med vsem dogajanjem v stanovanju in baru ves čas držala nekoliko v ozadju in ostajala tiho. Na vročem izločitvenem stolčku se je znašla skupaj s Sofijo Uno, ki pa je v preteklem tednu poskrbela, da so si jo gledalci zapomnili. Sofija se je namreč zapletla s šest let mlajšim Ivanom, s katerim sta bila več kot zanimiva za kamere, ki jih spremljajo 24 ur na dan.

BAR je pravi resničnostni šov, saj temelji na baru, ki res obstaja, s pravimi udeleženci, s pravimi gosti. Udeleženci resničnostnega šova BAR bodo morali delati in se preživljati – plačevati stanovanje, kupovati hrano … Poleg boja za 30.000 evrov bodo tekmovalci morali postaviti na noge Bar, saj gre za povsem nov lokal v centru mesta Beograd ter narediti BAR najbolj znano in najbolj obiskano kavarno. v mestu.

N. D.; Foto: printscreen voyo

cvetličarna