• C Novo mesto
  • 09:08
  • Čet, 19.05.2022

Slovenski pevec priznal, po več letih ima fanta! Na to je namignil že v spotu

David Amaro, spoznali smo ga v šovu Znan obraz ima svoj glas, je več let živel v Manchestru. Pri 19 letih se je namreč preselil, ker se doma ni počutil sprejetega, ker je namreč gej. Kot je takrat povedal v omenjenem šovu je staršem o svoji spolni usmerjenosti po telefonu razkril njegovo ljubezensko razmerje: »Ker sem takoj lahko prekinil klic, ko je situacija postala malo preveč čustvena za mojo mamo, recimo, ki je potrebovala čas, da pride k sebi.« Da se je odselil, je bil zanj edini pravi način, da najde ljudi, ki ga bodo razumeli, podprli.

Več let je bil samski, letos pa je po poročanju Zurnal24 našel ljubezen. »Kako bo v prihodnje, pa bo pokazal čas. Upam, da se oba izkaževa. Ga pa ne bi izpostavljal, saj ni iz glasbenega sveta in tudi ne vem, če bi si on tega želel,« jim je odkrito povedal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Amaro (@davidamaro__)

Uspeh na festivalu

Dodajmo, da je David skupaj s prijateljico Ines Erbus, oba sta nastopila tudi v priljubljenem šovu Znan obraz ima svoj glas, lani decembra izdal skladbo, s katero žanjeta velike uspehe. Pesmi Kad ti dotaknem usne je uspel velik met, na dogodku Ohrid fest je prejela posebno nagrado strokovne žirije. Nastop na festivalu pa je zanju imel tudi poseben pomen, vsakič, ko se povzpneta na oder, ju namreč prevevajo podobni občutki. »Vedno, ko v tem pandemskem času stopiva na oder, stojiva tam, kot da sva zadnjič, ker se nikoli ne ve, kdaj bomo naleteli na enako situacijo kot v 2020 in nama bo najino delo in s tem poslanstvo zopet preprečeno,« sta povedala za 24ur.

Videospot ima sicer že več kot milijon ogledov. V spotu namreč tako Ines kot Davida objameta partnerja, a ne prava, temveč le igralca. Če pa to ni bil namig ….

N. D.; Foto: Instagram