• C Novo mesto
  • 16:26
  • Sre, 27.09.2023

Slovenski premier in Tina Gaber v Vatikan s falconom? V kabinetu Roberta Goloba prekinili molk

Zadnje dni je v Sloveniji najbolj pereča tema ljubezensko življenje oz. nova spremljevalka premiera Roberta Goloba.  Spomnimo, slovenski premier je bil viden v družbi nekdanje slovenske misice in estradnice Tine Gaber v trgovini z pohištvom in na božičnem koncertu v Rimu. Slovenski mediji so ob tem navajali, da sta v ljubezenski vezi.

Molčita oba

Ne ona ne premier Golob nista potrdila omenjenih govoric. Sicer pa Golob nikoli ne komentira svojega zasebnega življenja, niti v predvolilni kampanji niti ob zmagi na volitvah pa se člani njegove družine nikoli niso pojavili na njegovih nastopih. Tudi predstavniki za odnose z javnostmi njegove stranke Pokret svobode so že večkrat poudarili, da zasebnih zadev Roberta Goloba ne bodo komentirali. Gabrova je slovenskim medijem v zvezi z namigovanji sicer dejala, da svojega zasebnega življenja ne želi komentirati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gibanje Svoboda (@gibanje.svoboda)

Kaj pa pravijo iz kabineta Roberta Goloba?

»Predsednik vlade dr. Robert Golob je na obisk pri Svetem sedežu potoval z vladnim letalom. Ga. Tina Gaber ni potovala z njim,« so pojasnili iz kabineta predsednika vlade (KPV) ob tem pa dodali, da iz registra lobistov, ki ga vodi protikorupcijska komisija, izhaja, da Tina Gaber ni registrirana lobistka.

N. D.; Foto: Instagram

qlandia krsko