• C Novo mesto
  • 16:35
  • Čet, 22.02.2024

Slovenski športnik objavil njeno golo mednožje, sedaj pa se je oglasila Nina Klinar

Njeno sporočilo odmeva: »Sem mnenja, da dejanja govorijo več kot tisoč besed, zato se mi zdi komentiranje oziroma zagovarjanje samo sebe pred širšo javnostjo izguba mojega časa in energije. To raje varčujem za Mio. Eden glavnih razlogov je tudi ta, da bom vedno lahko moji punčki brez slabe vesti pogledala v oči. Ona pa, upam, bo nekoč ponosna name. Da ji bom vzor. Vzor pri tem, kako se obnaša, kako biti sočuten do sočloveka, kaj pomeni spoštovanje in dostojanstvo ter v prvi vrsti to, da si najprej človek. In to mi je vredno več kot karkoli.« 

Pisali smo, da je naš deskar na snegu Tim-Kevin Ravnjak z eksplicitno fotografijo na družbenih omrežjih poskrbel za jezo svoje nekdanje žene in bivšega tasta. Ravnjak je namreč na svojem Instagram profilu objavil fotografijo svoje gole bivše žene s popolnoma razgaljenim mednožjem in vidnimi ‘posledicami’ spolnega odnosa. Fotografijo so kmalu odstranili in Ravnjakov profil omejili, a škoda je bila že narejena.

Medtem je njegova zdaj že nekdanja žena Nina Klinar modro molčala, sedaj pa le povedala, kar ji leži na duši. »Kot mamica in kot ženska nikomur od vas ne privoščim takšne situacije, v kateri sem se znašla sama. Mnogi me sprašujete, zakaj sem tiho in zakaj ne povem svoje plati. Iz čisto preprostih razlogov,« je zapis na Instagramu začela Nina Klinar, ki se je z Ravnjakom pred dvema letoma poročila na rajskih Maldivih. »Sem mnenja, da dejanja govorijo več kot tisoč besed, zato se mi zdi komentiranje oziroma zagovarjanje samo sebe pred širšo javnostjo izguba mojega časa in energije. To raje varčujem za Mio. Eden glavnih razlogov je tudi ta, da bom vedno lahko moji punčki brez slabe vesti pogledala v oči. Ona pa, upam, bo nekoč ponosna name. Da ji bom vzor. Vzor pri tem, kako se obnaša, kako biti sočuten do sočloveka, kaj pomeni spoštovanje in dostojanstvo ter v prvi vrsti to, da si najprej človek. In to mi je vredno več kot karkoli,« je nadaljevala Klinarjeva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Klinar (@ninaklinar)

Na koncu je zapisala, da bo celotno zadevo prepustila kriminalistom oziroma ustreznim organom, in odločno poudarila, kako verjame, da bo na koncu zmagala resnica.

N. D.; Foto: Instagram