• C Novo mesto
  • 16:08
  • Ned, 26.05.2024

Slovensko starleto brutalno pretepli: Vse me boli

Denise Dame, slovenska starleta, poznana kot udeleženka resničnostnega šova Zadruga, je bila brutalno pretepena na splavu v srbski prestolnici Beograd. Po neljubem dogodku se je oglasila za Blic in razkrila podrobnosti napada. Kot je pojasnila, še vedno ne more priti k sebi.

»Vse se je zgodilo na parkirišču, pred splavom, kjer sem čakala na taksi, ki me je odpeljal domov. Naenkrat je do mene prišel neznan moški, ki se je hvalil in kričal ‘ti si tista iz Zadruge, ki je jeb** na televiziji in se me začel dotikati. Rekla sem mu, naj neha, nato pa so se pridružili prijatelji in mu rekli ‘ja, to je ta kur**’. Žalili so me. Spet me je začel spolno nadlegovati, zato sem ga odrinila in hotela pobegniti, vendar je postal nasilen. Začel me je vleči, udarjati in brcati, tako da me zdaj boli, vzamem tablete proti bolečinam in se uležem. Še vedno ne morem priti k sebi, poskušam razumeti, kaj se je zgodilo. Seveda bom lovila napadalca, vendar je to velik problem , ker je bil neznan moški, zato ga bo težko najti. S tem se bom spopadla, sem močna ženska in nič me ne bo ustavilo,« je za omenjeni srbski medij dejala Denise.

Orgije z večkratnim morilcem

Spomnimo, po grozovitem strelskem pohodu v srbskem Mladenovcu, v je 21-letni Uroš Blažić ubil osem ljudi, 13 pa ranil, so se na družabnih omrežjih pojavile fotografije z zabave, s katerih je bilo razvidno, da se je družil z razvpito Slovenko. Na posnetku naj bi se videlo, kako Blažić liže Denisine noge, jo poljublja, boža po golem telesu, nakar ji sname še tangice, ki jih je imela dotlej na sebi, in jo strastno poljubi. Kakor je Denise povedala v pogovoru za Republiko, Blažića ni poznala niti se ji ni sanjalo, kakšen tip človeka …

Kdo je razvpita Denis Dame?

Starleta, ki je nekoč v pekarni prodajala burek, je svoj videz dobro unovčila in se preselila v tujino (trenutno biva v Beogradu), v Sloveniji pa je zaslovela s sloganom ”Kupi mi Gucci’. Spomnimo se, v prejšnji sezoni kotroverznega resničnostnega šova Zadruga je za marsikateri škandal poskrbela ravno Denise, med drugim je pred kamerami uprizorila spolni odnos s Stefanom Mihićem, kasneje pa je oralno zadovoljila še Lazarja Čoliča Zolo. Za nameček je v šovu tudi razkrila, da je biseksualka, da je s prodajo golih slik, zaslužila 150.000 evrov ter z njimi kupila porscheja, da ima v Beogradu poročenega ljubimca in da je imela težave z mamili v preteklost, za nameček pa je priznala zdravljenje od alkoholizma in nimfomanije.

N. D.; Foto: youtube