• C Novo mesto
  • 23:46
  • Čet, 30.06.2022

Sodna bitka se nadaljuje: Zato Johnny Depp Amber ne gleda več v oči

Zgodil se je težko pričakovan trenutek v sodni bitki med Johnnyjem Deppom in Amber Heard, in sicer zaslišanje igralke s strani igralčeve odvetnice. Kot je bilo za pričakovati, je bilo zaslišanje trdno in direktno, saj je odvetnica igralki očitala, da se njene izjave ne ujemajo z ostalim dokaznim gradivom, ki je bilo do zdaj predstavljeno tekom sojenja.

Odvetniška ekipa Johnnyja Deppa je izvrstno opravila svoje delo, saj se je njegova odvetnica močno zoperstavila Amber Heard. Soočila jo je z dejstvi, da so njene zadnje izjave na sojenju v popolnem nasprotju z izjavami iz preteklosti, prav tako s slikovnim dokaznim materialom in intervjuji, ki smo jih lahko brali v medijih.

Zaslišanje pa se je začelo na nepričakovan način. Odvetnica Camille Vázquez je razrešila vprašanje, zakaj Johnny Amber na sodišču ne gleda v oči. Razlog je precej banalen in je bil dokazan tudi s pomočjo zvočnega posnetka.

Ko je Camille Amber soočila s prvim vprašanjem glede tega, zakaj je njen bivši mož ne gleda več v oči, je igralka na kratko odgovorila s stavkom: ”Tega sploh nisem opazila.” Potem je odvetnica nadaljevala: ”Vi veste, zakaj vas ne gleda v oči. Povedal vam je, da vas nikoli več ne bo pogledal v oči.”, na kar je Amber odgovorila, da se tega ne spomni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Revista Story New (@story.albania)

Za tem je odvetnica kot dokazni material predvajala zvočni posnetek, ki je nastal leta 2016, ko je že obstajala prepoved približevanja med bivšima zakoncema. Na posnetku se sliši, kako Amber takratnega moža nekaj sprašuje, on pa ji odgovori z: ”nikoli več ne boš videla mojih oči”.

Po tem so se stvari še bolj zakomplicirale. Camille je Amber spomnila, da je v enem izmed pričanj govorila o tem, kako Johnny zmeraj nosi velike in okorne prstane, ampak da na nobeni sliki ni bilo videti sledi domnevnih udarcev, ki naj bi jih Depp zadal svoji bivši ženi.

Amber bi naj povedala tudi, da ima zaradi Deppovih udarcev zlomljene nosne kosti, čeprav tudi za to ne obstaja nobena zdravstvena kartoteka. Amber je na to odgovorila zgolj: ”Nosila sem ličila.” Direktna Camille jo je takoj soočila z vprašanjem, če ličila zakrijejo zlomljene kosti, na kar je igralka odgovorila, da poškodba ni bila tako huda, in da je oteklino zmanjšala z ledom. Vsekakor bo zanimivo spremljati nadaljnji potek sodne bitke slavnih igralcev.

 

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram

e-bike
odpravi dioptrijo