• C Novo mesto
  • 00:52
  • Pon, 18.10.2021

Šok na Kmetiji! Ambrož sotekmovalcem pustil žaljivo pismo ter si obrisal rit

šov Kmetija je v polnem zamahu! Mattiu Rutarju se je obrestovala odločitev za dvoboj v spretnosti, saj je gladko premagal Ambroža Vahna Kralja. Toda slednji ne odhaja domov, pač pa se je pridružil Janu Knezu in Stanki Tokić, ki sta prav tako dobila drugo priložnost. Voditeljica Natalija je po koncu dvoboja presenetila družino: »Dragi moji, z današnjim dnem se odpira hiša v gozdu. Ambrož, to pomeni, da kot poraženec dvoboja danes ne odhajaš domov, moraš pa nemudoma areno zapustiti.« Ambrož je tako odšel brez slovesa od Nine Radi.

Gino, Tjaša, Aljaž in Lina  so se na samem veselili, ker je bila njihova taktika uspešna. Niso pa vedeli, ali je Ambrož še v igri za glavno nagrado ali ne. Aljaž je bil mnenja, da bo moral pred tem opraviti neko nalogo. Ambrož pa je pobral fotografije četverice, ki se mu je zamerila, in jih postavil na stranišče na štrbunk: »Naj malo vohajo, kako je fino, ko greš ***.« In je šel na veliko potrebo … Še bolj  je tekmovalce presenetil preostali del pisma, v katerem je obračunal s svojimi sovražniki oziroma tistimi, ki so mu na glasovanju dali kamenček. »Če mi zmanjka papirja, si lahko z vašo sliko obrišem r**. Do zdaj ste mi lezli v r**, od zdaj naprej pa ste izloček tam, kamor spadate – v štrbunk. Odjeb***,« je bilo zapisano v pismu.

Grde besede

Sta pa Nina in Romana sta bili veseli, ker Ambrož ni šel domov. Ko ju je Tilen seznanil, da ju nekaj čaka pri ograji, sta stekli tja. Splezala sta po ograji in si padla v objem. Povedali sta mu, da njuni sotekmovalci niso najbolj veseli, ker ni šel domov, on pa ju je prosil za hrano: »Nekaj mi bosta morali pripraviti.« Tudi romantičnih trenutkov ni manjkalo, saj je Nina  zvečer pri ograji čakala Ambroža, ki je prišel s svečko, da bi z njo odganjal komarje. »Ne vem, če bom še dolgo tu … Ker je grozna situacija,« mu je zaupala in dodala, da mu nihče ne privošči, da se vrne. »Toliko da veš, koliko sovražnikov imaš v bistvu notri. Dosti več, kot si misliš,« je bila jasna.

N. D.; Foto: POP TV