• C Novo mesto
  • 05:10
  • Sob, 23.09.2023

Šok! Po prizorih brutalnega se*sa mama Denis Dame podala povsem nepričakovan komentar

Starleta je doslej razkrila, da je biseksualka, da je s prodajo golih slik, zaslužila 150.000 evrov ter z njimi kupila porscheja, da ima v Beogradu poročenega ljubimca in da je imela težave z mamili v preteklost, za nameček pa je priznala zdravljenje od alkoholizma in nimfomanije.

Anita, mati Denise Dame, pravi, da je svojo hčer že videla med seksom! Zato ni šokirana, da se je na stranišču  resničnostnega šova Zadruga s Stefanom Mihićem spravil v vročo akcijo. »Če ste tam dan in noč in jih kamere nenehno spremljajo, je normalno, da jih posnamejo. Preden je vstopila v šov, so ji ukradli telefon, nato pa so se v javnosti pojavili njeni posnetki se*sa. Nič mi ni strašljivo,« pravi mama Anita za srbski Kurir. Mama kontroverzne udeleženke pravi, da nima nič proti, da bi bila hči intimna na javnem mestu. »Vse to je resničnostni šov. Kaj naj zdaj, ne morem cviliti. Denise je mlada, vse je pogrešala in bi morala uživati. Dovolj dolgo se je zadrževala,« dodaja mama.

Eden najbolj brutalnih seksov v zgodovini resničnostnih šovov

Spomnimo, Denise se je sprva v šovu poljubljala s Luxom, nato pa se ni mogla upreti čarom Stefana , s katerim sta končala na stranišču. Začelo se je z oralnim zadovoljevanjem, sledil pa je  eden najbolj brutalnih seksov v zgodovini resničnostih šovov. Starleta je doslej razkrila, da je biseksualka, da je s prodajo golih slik, zaslužila 150.000 evrov ter z njimi kupila porscheja, da ima v Beogradu poročenega ljubimca in da je imela težave z mamili v preteklost, za nameček pa je priznala zdravljenje od alkoholizma in nimfomanije. »Sem inteligentna, dvometrska ženska, vesoljka. Nočem poslušati ljudi, mnoge v šovu bi bile rade podobne meni. Všeč so mi karizmatični in bogati moški in vedno jih imam ‘nekaj na zalogi’. Tudi jaz sem navdušena nad ženskami, sem biseksualka … Imam težko preteklost, bila sem alkoholik, padla sem v droge in nimfomanijo. Zdravila sem se,« je dejala, preden je vstopila v kontroverzni resničnosti šov.

 

Ogorčenje na družabnih omrežjih

Mimogrede, zaradi teh prizorov se je na družbenih omrežjih dvignila nevihta, nekateri pa so trdili, da so bili prikazani okoli 22. ure. Res pa je, da so bili ti prizori predvajani dve uri po polnoči.

N. D.; Foto: Instagram