• C Novo mesto
  • 18:40
  • Čet, 30.03.2023

Šok, tudi Jana Morelj se je razšla s partnerjem!

Zadnjih nekaj let je Marko Žumer – Fogy, vsi ga poznajo kot skaterja in DJ-ja, imel srce priljubljene radijske voditeljice in napovedovalke vremena Jane Morelj.. Spoznala sta se na koncertu legendarne skupine Niet, v studiu Vala 202. »Takrat sva si prvič dala roko, nato pa se preko skupnih prijateljev še večkrat srečala in eno je vodilo k drugemu,« je dejala takrat Jana, ki si ji je Markom ustvarila tudi družina, saj se jima je leta 2018 rodila hči Mia.

Sedaj pa je odjeknilo, da parček že nekaj časa ni več skupaj. To je med drugim Fogy bežno omenil v enem izmed svojih podcastov po imenu Fog This Show, prav tako poroča Zurnal24, da so iz zanesljivih virov izvedeli omenjeno novico. Za komentar so poklicali tudi Jano, ki pravi, da zadeve ne želi komentirati.

Ločitev leta

Nasprotno pa je pri naslednjem paru. Kot ste najbrž že prebrali, je pred dnevi na družbenih omrežjih odjeknila novica, da se priljubljena slovenska glasbenica Saša Lendero razhaja z možem Miho Hercogom. Slavni par je dve desetletji leta veljal za enega najbolj zaljubljenih parov na glasbeni sceni v Sloveniji, njuno romantično poroko leta 2021 pa je spremljala vsa Slovenija.

Najprej se je na Instagramu oglasila Saša, ki je zapisala, da je njeno srce je zlomljeno, da še vedno težko razume in sprejme, da se je njuna pot končala ter da ostajava ljubeča in skrbna starša njuni Arii.  Miha pa je na svojem Instagramu med drugim zapisal: »Bilo je prekrasnih 21 let. V tem času je bilo ogromno lepih trenutkov, pa tudi nekaj tistih malo bolj grenkih … Bila sva sorodni duši, ki gresta zdaj vsaka svojo pot. Vedno je tako, da lepši in polnejši je spomin, tem težja je ločitev. Ampak žal so življenje in nekatere osebne odločitve nepredvidljive in nikoli ne vemo, kaj nam prinesejo … Saša, hvala za nešteto lepih trenutkov in hvala za najlepše darilo, ki si mi ga dala. Najino prečudovito Ario, ki je in bo vedno kraljica mojega srca.«

N. D.; Foto: youtube