• 17.08C Novo mesto
  • 03:22
  • Tor, 04.08.2020

Šok! Vinska kraljica padla v nedokončan jašek za dvigalo

NOVO MESTO – Policisti so v noči na 10. november bili obveščeni, da naj bi se v nedograjeni stanovanjski hiši na območju Semiča pri padcu z višine nekaj manj kot dveh metrov poškodovala ženska. Reševalci so hudo poškodovano 30-letno žensko odpeljali v bolnišnico, od tam pa je bila zaradi hudih poškodb odpeljana v UKC Ljubljana. Policisti so opravili ogled in nadaljujejo preiskavo in zbiranje obvestil ter ugotavljanje vseh okoliščin dogodka. Po zaključeni preiskavi bodo z ugotovitvami seznanili pristojno tožilstvo.

Kot poroča Dolenjski list, gre za 30-letno Sandro Kapušin iz Krasinca, hčerko znanega gostinca iz tega kraja. Sandra je  v letih 2011 in 2012 nosila krono kraljice metliške črnine, kar pomeni da je bila prva, ki je osvojila omenjeni naziv. Takrat je žirijo prepričala s svojim nastopom in poznavanjem kulinarike, saj je bila sommelierka prve stopnje.

Menda, tako Dolenjski list, je slaba vidljivost privedla do tragedije pri vinarju, pri katerem so gostovali. S fantom sta padla sta v nedokončan jašek za dvigalo, ko sta se hotela umakniti na samo. Huje jo je skupilo dekle, ki je zaradi resnih poškodb končalo v kliničnem centru v Ljubljani. Upamo na čimprejšnje okrevanje …

NaDlani.si; Foto: metliskacrnina.si