• C Novo mesto
  • 23:13
  • Čet, 30.06.2022

Šok za dvojčka, odzivi gledalcev pa: POP TV dokazal, da sproti prirejajo scenarij na mlin dvojčkov

poletni festival

Resničnostni šov Kmetija se bliža h koncu, ostali so le še štirje. A Sari Rutar je uspela prepričati Danijela Friglja, da je na izboru prvega dvobojevalca glasoval za dvojčka, njuno usodo pa je zapečatil Bojan Kermavner.

Kako so glasovali?

Člani porote so nato izbirali prvega finalista, ki bo moral, kot je povedala Natalija Bratkovič, svojo moč preizkusiti v areni finalnega tedna. Bojan je glasoval za dvojčka, Tanja je vrnila milo za drago Reneju. Danijel se je odločil za dvojčka, s čimer ju je še posebej razjezil. Božidara je svoj kamenček namenila Reneju, Simona prav tako. Sara se je seveda odločila za dvojčka, zato je prišlo do izenačenja. Bojan je bil tisti, ki je odločal o prvem dvobojevalcu, in to sta postala dvojčka.

Toda to ne bo edini dvoboj pred sobotnim superfinalom. Prihodnjič bo porota skupaj s finalisti izglasovala njuna nasprotnika, pri čemer bo porota imela skupaj samo en glas. Natalija je še dodala: »V trenutku, ko bo znan nasprotnik Jana in Tilna, bosta znana tudi druga finalista, ki se bosta prav tako pomerila za svoje mesto v superfinalu.« Tilnu se je zdelo, da so vsi finalisti prestrašeni in se ju bojijo.

Prihodnjič bo znano, kdo se bo z dvojčkoma pomeril v areni, ter kateri par finalistov se bo boril za drugo mesto v superfinalu.

Odzivi gledalcev pa

ampak danes so pa res dokazali, da sproti prirejajo scenarij na mlin dvojčkov!! Brez scenarija pop tv bi šla v areno dvojčka z Renejem in ker bi lahko izgubila so postavili nova pravila. Dali so jima možnost, da sta lahko izbrala lažjo nasprotnico Marjanco, za ziher….bruhhh

No pa smo tam, poptv spet naredil nekaj kar bo razumelo le malo ljudi kot pošteno. Dvojčka prva dvobojevalca, v čem je fora če grdo vsi 4 v boj? Kakšna je vloga porote? Resnično so pripeljali dvojčka v finale s tem da so njima danes namenili se Marjance za drugo dvogojevalko. Simona je dala kamenček Martjanci(a je potrebno še spominjati da sta jo zvezala za drevo kot psa, in se delala norca iz človeka in jo dejansko ponizevala pred celo Slovenijo) in sedaj ko je imela priložnost to vsaj nekako vrniti, ona izbere marjanco, da ju pošlje v finale? Poptv pa a vi resno mislite da so ljudje neumni, in da ne vidimo kaj počnete? Smešni ste in zelo nepošteni.

Igra,igra,igra….poptv je videl da bosta fanta (čeprav nista onadva kriva da so ostali butasti in sta cel šov nadzirala) odpeketala domov ,in midlim da so prvič spremenili pravila ,in porota dejansko ne pošlje nikogar domov. Prva dvobojevalca ??haha…itak gredo vsi v dvoboj. Enkrat bi že morala po dvoboju domov, ju je rešil pop, sedaj ponovno druga pravila..In izbrala bosto Marjanco…haha res heroja..

– Pop tv s tem scenarijem uničuje ta dva mlada fanta,tako kot je nekdo napisal,sta menda vsaj plačana za to igro,ker ko prideta ven,njima nebo lahko,ker gledalci,po komentarjih sklepam,so ful sovražno usmerjeni,oh …..ta blesava igra in scenarij ( kot lani oče in hči ,potem vse tiho o niih )

e-bike
dolenjske lekarne poletje