• C Novo mesto
  • 07:58
  • Pon, 23.05.2022

Šok za priljubljeno voditeljico na RTV Slovenija, na posestvu zasegli toliko konoplje, da so jo želi gasilci

»Jaz osebno nisem bila vpletena v gojenje konoplje in res ne vem, kaj naj sploh rečem na to. Moje posestvo leži 20 kilometrov od Ljubljane, kmetija je velika 40 hektarjev in, odkrito povedano, ne morem vedno imeti nadzora nad vsakim kotičkom. Jaz osebno s tem resnično nimam nič,« je dejala Zvezdana Mlakar, priljubljena voditeljica pogovorne oddaje na RTV Zvezdana, ko so povprašali na portalu Siol.

Policijska postaja Ljubljana je javnosti namreč posredovala nekaj podrobnejših informacij o zasegu, med drugim so razkrili, da so opravili hišno preiskavo pri 24-letnem osumljencu in 62-letni osumljenki, v kateri so zasegli 52 sadik ter nekaj več kot kilogram posušene rastline konoplje. Letnice se osumljenih se ujemajo s člani družine voditeljice.

Pri žetvi naj bi pomagali celo gasilci

Kot je siol.net poročal v soboto, naj bi policisti pri družini znane Slovenke odkrili večjo količino konoplje v raciji na Viču in zasegli 52 sadik in dober kilogram posušene konoplje, pri žetvi naj bi pomagali celo gasilci. Voditeljica se je javnosti že obrnila preko facebook:

Veste kaj vam povem ?
Mislite si kar hočete ?
Najprej sem bila “ paf”, potem sem 2 dni odgovarjala, da ne vem za kaj…

Objavil/a Zvezdana Mlakar dne Torek, 03. november 2020

NaDlani.si; Foto: PU Nova Gorica