• C Novo mesto
  • 19:20
  • Sob, 10.04.2021

Someščanka Melanie Trump se bo potegovala za Sanjskega moškega! Za seboj ima grozljivo izkušnjo

Nino Radi, ki prihaja iz Sevnice, domačega kraja Melanie Trump bomo od 17. aprila spremljali v šovu Sanjski moški, v katerem se bo borila za srce Gregorja Čeglaja. »S svojim 17. letom sem se osamosvojila in odšla na svoje. Amerika je kar daleč, Trump je oddan, pa sem morala izbrati drugo mesto in se tako znašla v Mariboru. Šalim se (smeh). V Mariboru sem se znašla zaradi fakultete, tu sem opravila svoj podiplomski študij in tu živim še danes,« je blondinka povedala na predstavitvi.

Rak in poškodba

Nina obožuje gorski tek, aj je zbolela, kasneje pa jo je doletela poškodba. Po operaciji raka je moja teža padla za 11 kilogramov, v mesecu dni na zgolj 32 kilogramov. Ko sem že malo odmislila vse skupaj in prišla v dovolj dobro formo, da sem znova lahko tekmovala, se je po 15 letih zgodila prva izjemno resna poškodba, ki je bila skoraj usodna za mojo nadaljnjo tekaško pot , je povedala, a dodala, da jo je močna volja pripeljala do najboljšega rezultata do sedaj, saj je zmed več kot 350 najboljših tekačev sveta sem v svoji kategoriji dosegla 9. mesto na svetovnem prvenstvu v Južni Koreji.

, . ’ ’ , ’ . ❤️

’ !

Posted by Nina Radi on Tuesday, 6 April 2021

Fizično nasilje

»V eni od svojih prejšnjih zvez sem bila poleg prevare žal deležna tudi fizičnega nasilja. Ne vem niti, kako to povedati ali opisati, ker je izkušnja grozna in še vedno malo boleča. Trajalo je nekaj časa, da sem ugotovila, da je razmerje zelo toksično, polno manipulacij, laži in nespoštljivosti,« ob tem poda grozljive izkušnje iz neke pretekle veze. Za Gregorja, katerega srce se bo potegovala, pravi, je zelo šarmantna oseba z malo posebnim videzom, kot iz kakšne mehiške serije. Vseeno pa upa, da ni ženskar, kar naj bi veljalo za nogometaše.

Velja torej, da si ne pozabite rezervirati sedemnajstega aprila, kjer boste ob osmih zvečer lahko začeli spremljati šov Sanjski moški Slovenije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanjski moški (@sanjskimoskipoptv)

NaDlani.si; Foto: POP TV