• C Novo mesto
  • 13:00
  • Pet, 19.04.2024

Španski nogometaš dviguje prah s svojim novim dekletom, ste jo že videli?

Španski nogometni reprezentant Marc Bartra je pred dnevi slavil svoj 32. rojstni dan v družbi svojih najbližjih in najdražjih oseb. Čeprav njegovi trije otroci tega dneva niso preživeli skupaj z njim, pa je nogometaš svetu potrdil novico, da je le nekaj mesecev po ločitvi od bivše žene in mame svojih otrok spet srečno zaljubljen.

Na svojem Instagram profilu je namreč delil fotografijo, na kateri pozira skupaj s svojo novo punco. To je postavna plavolaska po imenu Jessica Goicoechea, ki je predvsem v Španiji znana kot zelo drzna manekenka, ki s ponosom razkazuje svoje izklesane obline.

Govorice o začetku njunega razmerja so se začele pojavljati že ob začetku lanskega poletja. Takrat je Jessica novice zanikala in dejala, da to ne drži in da je trenutno samska in zadovoljna. Vsega nekaj mesecev kasneje se Marc s skupno fotografijo vendarle potrdil, da sta par: ”Konec tedna v znamenju praznovanja mojega rojstnega dneva,” je zapisal pod serijo objavljenih fotografij.

To je njuna prva uradna fotografija, saj vse do sedaj nista objavila nobenega dokaza, da sta dejansko v skupnem razmerju. Pod objavo fotografij so se takoj pojavili komentarji čestitk in dobrih želja nogometaševih sledilcev, ki so mu zaželeli vso srečo ob praznovanju rojstnega dneva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marc Bartra (@marcbartra)

Svetlolasa Jessica pa je znana tudi kot zelo kontroverzna vplivnica, ki rada razkazuje svojo lepoto z napol golimi fotografijami. Prav zaradi tega se je med komentarji našlo tudi par takšnih, ki Marcove nove punce niso sprejeli ravno najbolje. Njegova bivša žena Melissa Jiménez, s katero ima tri otroke, je bila Jessicino pravo nasprotje in za mnoge dosti boljša izbira za nogometaša.

Ne glede na vse je videti, da je Marc Bartra vendarle našel novo ljubezen v svojem življenju. Zraven skupne fotografije z novim dekletom pa je objavil tudi darila, ki jih je za rojstni dan prejel od svojih otrok. Gala (7), Abril (4) in Max (3) so svojemu očku ob rojstnem dnevu narisali risbico, na katero so pripisali, da ga imajo zelo radi.

Pripravil: NaDlani.si; Foto: Instagram