• C Novo mesto
  • 03:49
  • Čet, 29.02.2024

Špela Grošelj se boji, da jo bodo krivili za konec zakona Saše Lendero, slednja se je oglasila na Instagramu

Miha Hercog bo očitno dobro izkoristil prepoznavnost, po odmevni novici, da se s priljubljeno pevko Sašo Lendero ločujeta. Kot smo že pisali, je dobil zanimivo službo, saj bo delal kot sovoditelj oddaje Ljubezen na drugi pogled – oddaja bo pospremila novo sezono resničnostnega šova Poroka na prvi pogled. Vodila jo bo Špela Grošelj, poleg Mihe pa se ji bo pridružila še radijska napovedovalka Tanja Kocman.

Ker pa Grošljeva z Miho prijateljuje tudi zasebno, jo je potem, ko je zvedela, da bosta sodelavca, skrbelo ravno to, da ju bi kdo povezal tudi v romantičnem smislu. Za Zurnal24.si je razkrila: »Zelo dobro, da imam priložnost, da že vnaprej povem, da jaz nimam nič s tem. Zelo žal mi je za ta razhod, to vesta oba. Z obema se super razumem, Miha je prišel v paketu s Sašo. S Sašo sva res v super odnosih, na isti valovni dolžini, imava veliko globokih tem in se dostikrat ustavim pri njej na kavi, ki se zavleče tudi po pet ur. Da zatrem vse govorice že v kali, jaz s tem nimam nič, ne zdaj, ne v prihodnosti. Prijateljicam ne bom skakala v zelje in jim tudi nikoli nisem, gre za nek kodeks med dekleti. Se mi je pa zgodilo ravno obratno, da je znanka skakala v zelje meni, a to je bilo že mnogo let nazaj.«

Miha pa sicer prvič sodeluje s Tanjo, ki ga je takoj osvojila in se veseli novega obraza v komentatorski trojici. »Šele zdaj sva se spoznala in moram reči, da ima krasno energijo. Škoda, da nisem več samska, ker on zdaj je,« se je navihano pošalila v izjavi za javnost.

Kaj pa počne Saška?

Prvič po oznanitvi, da se razhajata, je Saša svojim sledilcem poslala pomembno sporočilo. Ob tem je objavila še svojo fotografijo, na kateri je povsem spokojna. »Pravijo, da skoraj vse, kar vemo o življenju, lahko strnemo v tri besede: Življenje gre naprej,« je zapisala ter dala oboževalcem slutiti, da, da se bo vse v njenem življenju postavilo na svoje mesto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)

N. D.; Foto: Instagram